Make your day different

Logo Cover

FOTO: Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez uhvaćeni u vrtlogu strasti i ljubavnom zanosu kao da su sami na svijetu

Nogometni virtuoz Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez ukrali su trenutke predaha rezervirane samo za njih. Svoje obiteljske obveze na kratko su zamijenili romantičnim putovanjem na Ibizu gdje su se u potpunosti prepustili strasti i ljubavnom zanosu koji nisu mogli sakriti ni pred hordama paparazza koji religiozno prate baš svaki njihov pokret…

Manekenka Georgina Rodriguez je prije šest mjeseci na svijet donijela djevojčicu Alanu Martinu koju je dobila u dvogodišnjoj vezi s nogometnom zvijezdom Real Madrida Cristianom Ronaldom. Alana Martina je prvo dijete lijepe španjolske manekenke, a Cristiano je i ponosni otac još troje djece; 7-godišnjeg Cristiana i jednogodišnjih blizanaca Matea i Eve, a djecu su rodile surogat majke. Tako se lijepa 22 – godišnja manekenka našla u ulozi majke četvero djece, a čini se kako je Ronaldo i više nego zahvalan svojoj partnerici što se s tolikom ljubavi i predanošću posvetila obiteljskom životu. Da je Georgina žena njegovog života najbolje pokazuju paparazzo fotografije na kojima je slavni par uhvaćen na elitnom otoku Ibizi gdje su se u potpunosti posvetili jedno drugom.

@georginarodriguez__fan

Prepušteni vrtlogu strasti i ljubavnom zanosu, Cristiano i Georgina u potpunosti su se posvetili sadašnjem trenutku pri tom ne mareći za horde paparazza koji su se sjatili oko njih.

@georginarodriguez__fan

Iako je Georginu snašlo mnogo obveza, čini se kako ih zbog ljubavi prema 10 godina starijoj nogometnoj zvijezdi s nevjerojatnom lakoćom obavlja, a da je u obiteljskom životu i sama pronašla mir potvrdila je u nedavnom intervjuu:

‘Christiano i ja imamo jako dobru vezu. Štoviše, naša je veza sada bolja nego ikad. ‘Djeca su izvor našeg veselja. Prva stvar koju napravimo kad se ujutro probudimo su topli zagrljaji s našom djecom. Izljubimo ih, igramo se s njima, brinemo o njima i kad su oni u pitanju, sa svime smo upoznati. Cijeli dan smo tu za njih’.- izjavila je tada lijepa manekenka za Hello magazin. Pa ipak, iz fotografija je savršeno jasno kako između para i dalje tinja ona ista strast kao i s početka njihove ljubavne veze.

@georginarodriguez__fan
@georginarodriguez__fan

 

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci