Make your day different

Logo Cover

FOTO: Cover Style božićni tulum pretvorio kultni zagrebački hotel u središte noćnog života! Disco energija zarazila brojna poznata lica

Iza nas je godina u kojoj smo se polako vratili normalnom načinu života, a na lifestyle portalu Cover Style 2022. bila je ispunjena brojnim suradnjama, projektima i lijepim trenucima po kojoj ćemo ju pamtiti. Zato smo početak blagdanske sezone odlučili obilježiti upravo disco tulumom u samom srcu Zagreba. Predivan ambijent luksuznog hotela Esplanade, koji već gotovo cijelo stoljeće utjelovljuje zagrebačku eleganciju i urbani šarm, pretvorio se u jednu od najvećih party zona u gradu i na jednu večer postao Studio 54. Disco groznicom zarazila su se brojna poznata lica koja su pristigla uživati u neponovljivoj kombinaciji glamurozne sofisticiranosti i besramnog hedonizma…

Pod krilaticom #NoCompromise, lifestyle portal Cover Style udružio je snage s agencijama Romb Marketing Strategy i PRiredba i zaokružio 2022. godinu spektakularnim božićnim partyjem.

Mjesto radnje za božićni tulum portala Cover Style bio je nadaleko poznat zagrebački hotel Esplanade, čiji je ‘The Club’ na jednu večer pretvoren u kultno mjesto noćnog života. Brojni uzvanici jedva su dočekali da svoje pažljivo birane kombinacije pokažu na partyu sezone o kojem će se pričati još danima. Za dolazak zvijezda, ali i njihov povratak kući, pobrinuo se Taxi Cammeo..

Među 200 – tinjak gostiju našli su se: Anica i Leticija Kovač, Borna Kotromanić, Pedro Soltz, Iris Cekuš, Sanja Vejnović, Lana Klingor Mihić, Mia Begović, Ines Preindl, Marin Miletić, Kristina Krepela, Damjan Rudež, Kristina Burja, Saša Lozar, Donna Lugonja Petković

Otmjenost i old school elegancija hotela Esplanade, koji već gotovo cijelo stoljeće utjelovljuje zagrebačku eleganciju i urbani šarm, poslužila je kao divan kontrapunkt disco boogie dress codeu kojeg su prijatelji i partneri Cover Style portala ispoštovali na najljepši način, a nemoguće je bilo ne primijetiti da su svi uzvanici stigli ogrnuti dobrim stilom.

 
Sandra Njavro u haljini s potpisom Krie Design i Joško Lokas

Uz voditelja eventa, genijalnog voditelja Joška Lokasa, koji je dragim gostima pripremio urnebesnu kviz-tombolu, sve prisutne pozdravila je i glavna urednica i osnivačica portala Cover Style Sandra Njavro, koja je svima zaželjela dobar provod uz ludo dobre ritmove poznatog DJ-a uncleFunka.

Zahvaljujemo svim našim gostima i partnerima koji su bili dijelom našeg božićnog slavlja i jedva čekamo neki novi susret uz mnogo dobre zabave, smijeha i trenutaka za pamćenje.

A tko je sve stigao na ludi provod lifestyle portala Cover Style? U nastavku pogledajte GALERIJU:

Anica i Leticija Kovač
Marin Miletić i Kristina Krepela
Donna Lugonja Petković
Mia Begović
Borna Kotromanić u kreaciji dizajnerskog dvojca Les Emaux
Borna Kotromanić, Nino Sablić i Kristijan Žakić
Martina i Ivan Zrilić
Indira Levak
Lanad Radnić i Ivona Rauch blistale su u komadima s potpisom H&M
Danijela i Hrvoje Šimović, Petar Sprčić i supruga Danijela Miloš Sprčić
Kristina Burja i Ines Preindl u kreacijama s potpisom Krie Design
Vanja Horvat
Sanja Vejnović i Goran Mećava
Saša Lozar
Jelena Perčin
Mara Bratoš
Sandra Njavro i Lana Klingor Mihić
Nikolina Lalić sa sestrom
Tončica Čeljuska i Renata Gubić
Tara Rosandić u ‘disco’ kompletu s potpisom domaćeg brenda Delight by Ivan Friščić
Marina Matić sa suprugom
Sandra i Marko Njavro, Ivan Zrilić
Iris Cekuš i Pedro Soltz
Elena Dizdar
Iva i Josip Grgić
Manuela Picard i suprug
Danijel Herceg i Sandra Njavro
Barbara Bušić i Joško Lokas
Meri Delić i Sandra Njavro
Lana Klingor Mihić uzvanike je očarala u zlatnoj glam toaleti i izazvala WOW efekt
Franjo Baltić i Renea Kurka
Antonija Senjak
Vinka Prekupec i Sandra Njavro
Siniša Glumičić i Sandra Njavro
Manuela Svorcan
Tara Musulin i Sandra Njavro
Ivan Zrilić i Igor Jakovljević
Danijela i Hrvoje Šimović
Maja Cvjetković
Vida Janeković
Josip i Marija Krznarić
Saša Joka
Tara Masnec
Natalija Pavičić i Ivana Lončar
Anđelka Budić, Miro Leko i Sandra Njavro
Erna Rudnički

Foto: Pixsell

Slični članci