Make your day different

Logo Cover

FOTO: Chanel predstavio novu kolekciju kojom dominira prepoznatljiva estetika, a inspirirana je stanom u kojem je živjela Coco Chanel

Revije francuske modne kuće Chanel tradicionalno plijene pažnju modne javnosti. Njezina kreativna direktorica Virginie Viard, koja je nasljedila slavnoga Karla Lagerfelda, u sklopu pariškog Tjedna mode predstavila je novu haute couture kolekciju za proljeće 2023. Nova kolekcija francuskog modnog diva i ovoga puta predstavljena je u pariškom Grand Palaisu, s kojom je ovaj kultni brend praktički saživio, iznova potvrdivši da Chanel nameće modne trendove, ali i pomiče granice…

Duge haljine, tvid, taft, čipka i naglašeni ovratnici  samo su neki od motiva koji su obilježili novu kolekciju glasovite francuske kuće Chanel koja je predstavljena na drugom danu Tjedna mode u Parizu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @chanelofficial

 

Francuski umjetnik Xavier Veilhan koji se bavi fotografijom, skulpturom, filmom, slikarstvom i instalacijama je napravio spektakularnu scenu za ovu modnu reviju.

Umjetnik je napravio instalacije od drva u obliku životinja koje su lajtmotiv cijele kolekcije u koje su bili skriveni modeli prije samog izlaska na pistu. Efekt iznenađenja koji je pridonio i ovako magičnom ambijentu je oduševio prisutnu publiku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @chanelofficial

Kreativna direktorica modne kuće Chanel, Virginie Viard za ovu kolekciju crpila je inspiraciju iz interijera stana Gabrielle Chanel. Stan sadrži veliku zbirku predmeta, skulptura i crteža životinja koji su poslužili kao svojevrsna inspiracija za modnu kulisu i dizajn odjeće.

Revije Chanela uvijek završe besprijekornom vjenčanicom, a ni ovaj put nije bio iznimka. Reviju je zatvorila manekenka Anna Ewers u mini vjenčanici od tila s izraženim strukom i ultratankim visećim naramenicama, kao i nevjerojatnim velom koji je padao tik do dna haljine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @chanelofficial

Bijela boja je dominirala revijom, a vjenčanica je stvorila magičnu završnicu kao i uvijek. Osim toga, modnom pistom prevladavale su i kultne čizme s legendarnim crnim okruglim vrhom. 

Pogledajte GALERIJU:

@tsefashion
@tsefashion
@tsefashion
@tsefashion
@tsefashion
@tsefashion
@tsefashion
@tsefashion
@tsefashion
@tsefashion

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci