Make your day different

Logo Cover

FOTO: Brojni poznati zauzeli prvi red na reviji domaćeg dvojca ELFS! Milica Todorić pokazala trbušnjake, Natalija Prica u damskom izdanju

Četvrto izdanje hrvatske modne platforme Atelier ELECTRICITY započelo je u srijedu u Family mallu. Održala se ekskluzivna ELFS revija modnog dvojca. Glavna zvijezda večeri bila je “mala crna haljina“.

Dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić podarili su joj novi život, ne mijenjajući ono po čemu je toliko prepoznatljiva – haljina koja spašava svaku situaciju i koju svaka žena mora imati u svom ormaru.

Najnovijom kolekcijom za jesen i zimu dominiraju upravo haljine koje utjelovljuju sofisticiranu seksipilnost i drskost. Glavni imperativ cijele revije bila je samouvjerenost.

Iako na prvi pogled jednostavnih linija i čistih boja, osim elegantnošću, kolekcija se ističe i multifunkcionalnošću. Osim haljina, koje dominiraju kolekcijom, tu su i odijela koja su nosiva i u dnevnim i u večernjim varijantama.

Budući da je kolekcija inspirirana klasičnom malom crnom haljinom, njome dominira crna boja. Međutim, ELFSI donose i neke komade jarkih boja, među kojima se posebno ističe crvena – apsolutna must have boja ove sezone.

U skladu s prepoznatljivom ELFS filozofijom o modi koja je prvenstveno zabava, a odjeća samo dio lika koji se igra, glavnu ulogu ovaj put preuzela je vamp žena. Ona utjelovljuje sofisticiranu seksepilnost i drskost, i to uz liniju haljina koje izgledaju poput druge kože i koje su nosive u apsolutno svakoj prigodi.

Iz prvih redova, reviju su pratila i brojna poznata lica. To su: Viktorija Rađa, Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri, Tihana Harapin Zalepugin, Milanka Opačić, Alka Vuica, Marijana Batinić, Anita Dujić, Mia Dimšić, Uršula Tolj, Petra Kurtela, Feminnem, Borna Kotromanić, Iva Todorić, Milica Todorić, Jelena Perić, Jelena Glišić, Antonija Blaće, Marta Fernandez, Antonija Stupar Jurkin, Danijela Gračan, Natalija Prica, Ivana Delač, Jelena Pajić, Kristina Burja, Lana Pavić, Nenad Korkut, Zoran Aragović, Zoran Mrvoš, Mario Valentić, Tomislav Petranović, Neven Ciganović, Sandi Pego te brojni drugi.

Drugog dana modne platforme novim kolekcijama će se predstaviti Martina Herak, Morana Krklec, Jalizé Couture i Varteks.

Pogledajte GALERIJU:

Ana Begić Tahiri
Anamaria Raić
Anny Alves
Antea Valenta i Lara Vukušić
Antonija Blaće
Antonija Stupar Jurkin
Bianca Matković
Boris Štajduhar i Anamarija Kronast
Borna Kotromanić
Brita Bobetić
Damir Begović
Danijela Gračan
Davor Garić
Ecija Ojdanić
Iris Androšević Pinjuh
Ivana Delač
Iva Todorić i Milica Todorić
Jelena Glišić
Jelena Pajić
Jelena Perić
Kristina Burja i Iva Gradišer
Lana Gašparić
Lana Pavić i Marko Kožul
Laura Dearova
Luciano Plazibat
Marijana Batinić
Mario Valentić
Marko Šiklić i Ružica Đukić
Marta Fernandes da Silva
Martina Filić i Ismael Hadžić
Mia Dimšić
Milanka Opačić
Natalija Prica
Neda Parmać i Nika Antolos
Nenad Korkut i Martina Matušin
Neven Ciganović
Nina Slamić Gudeljević
Petra Kurtela
Sandi Pego
Tena Majetić
Tihana Harapin Zalepugin
Uršula Tolj
Viktorija Rađa
Vivian Jurković
Zoran Aragović
Zvonimira Orašar
Žanamari Perčić
Zoran Mrvoš

Foto: Zvonimir Ferina, Petra Perkov, Marina Tunjić

Slični članci