Make your day different

Logo Cover

FOTO: Brojne domaće dame lica sakrila iza popularnih naočala s francuskim potpisom, prepoznajete li ih?

Jučerašnje popodne bilo je ispunjeno dobrom zabavom i veselim bojama na predstavljanju nove kolekcije naočala za sezonu proljeće/ ljeto 2018. U ugodnom druženju uz osvježavajuća ljetna pića i voćne deserte u njihovom POP UP dućanu, uživale su brojne poznate osobe poput Ive Leko, Marijane Batinić, Nataše Janjić, Petre Kurtele, Tihane Harapin Zalepugin, Nine Mie Čikeš i brojnih drugih.

Osim već postojećih modela naočala, u ljetnoj kolekciji ovog francuskog brenda mogu se pronaći i novi modeli sunčanih naočala. A osim novih modela Izipizi u kolekciji ima i nove boje koje dolaze u limitiranom izdanju: grey marble, rose granit, slate blue, white clay, light tortoise & lemonade.
U ponudi se mogu pronaći i naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj.

Iva Šarić Leko

 

Marijana Batinić

 

Nina Mia Čikeš

 

Ivana Ergić

 

Petra Kurtela

IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja malo koga ostavljaju ravnodušnim.
Ljeto nam je pred vratima, a ako ste u potrazi za novim sunčanim naočalama, svojim novim modelima i ljetnim bojama, IZIPIZI naočale zasigurno će zadovoljiti vaše potrebe i savršeno se uklopiti u vaše ljetne kombinacije.

Suzy Josipović Redžepagić

 

Nataša Janjić

 

Mia Matić

 

Tihana Harapin Zalepugin

Foto: Promo
PBZ

Slični članci