Make your day different

Logo Cover

FOTO: Britanija se intenzivno sprema za još jedno kraljevsko vjenčanje…

Za točno četiri mjeseca, u kapelici Sv. Jurja u Windsoru, baš tamo gdje su se prije mjesec dana na vječnu ljubav zavjetovali princ Harry i Meghan Markle, vjenčat će se još jedan kraljevski par, pa javnost može slobodno nastaviti uživati u stvarnoj aristokratskoj bajci modernog doba.

Mediji ne prestaju oblijetati Veliku Britaniju jer, nakon što su odradili ‘vjenčanje godine’, očekuje nas još jedno kraljevsko vjenčanje.

@princesseugenie

Za četiri mjeseca, točnije 12. listopada, u kapelici Sv. Jurja u Windsoru ovog se puta neće zavjetovati princ Harry i Meghan Markle, već princeza Eugenia od Yorka i njen ‘princ’, Jack Brooksbank, bogati ambasador tekile kako ga mediji, među ostalim, oslovljavaju.

@princesseugenie

Princeza i John u dugoj su vezi, a iako nisu nepoznati javnosti, John se rijetko pojavljuje na fotografijama, dok je princeza Eugenia zasad jedina članica kraljevske obitelji koja se svakodnevno koristi Instagramom. Tamo već pokazuje i laganu groznicu oko vjenčanja, iako je njen najveći životni fah zapravo njen posao u poznatoj britanskoj Mayfair art gallery.

Eugenia je, ako još niste uspjeli povezati, kćer princa Andrewa, vojvode od Yorka i svestrane Sarah Ferguson ‘Fergie’, vojvotkinje od Yorka. Eugenia ima i stariju sestru, princezu Beatrice od Yorka, a trenutno je deveta u redu za kraljevsku titulu. Rođena je 1990. godine kao Eugenie Victoria Helena, a je i sama svestrana kao njena majka, od koje je naslijedila ljepotu, princeza Eugenia čak i nije bila toliko medijski eksponirana.

@princesseugenie

 

@princesseugenie

Vjerujemo da će je kraljevsko vjenčanje, još dok je ono prošlo tako svježe u našem sjećanju, vratiti u igru među popularnom kraljevskom ‘mladeži’.

@royalnewstoday

 

@worlds.royals

 

@worlds.royals

 

Fotografije: Instagram

Slični članci