Make your day different

Logo Cover

FOTO: Branka Krstulović zablistala u elegantnom poslovnom stajlingu bez mane, začinila ga je papreno skupom torbicom…

Završetak svog mentorstva u hvalevrijednom projektu ‘1u4 milijuna’, za pomoć i podršku ženama u poduzetništvu, eminentna domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović zaključila je organizacijom večere s porukom na kojoj je ugostila svoje prijateljice i poslovne partnerice. Među njima se našla i lijepa Branka Krstulović koju dugo nismo imali prilike vidjeti u javnosti. Nekadašnja Miss Hrvatske, a danas cijenjena poduzetnica odisala je elegancijom u bezvremenskom odijelu s upečatljivim detaljima, koje idealno pristaje njenoj građi, no glavna zvijezda stajlinga bila je trenutno najpopularnija torbica na svijetu…

Uspješna zagrebačka dizajnerica Aleksandra Dojčinović projekt ‘1u4 milijuna’ za pomoć i podršku ženama u poduzetništvu zaključila je svečanom večerom s porukom kojoj su se odazvale njene prijateljice i poslovne suradnice.

Među brojnim poznatim damama, koje su plijenile pozornost dotjeranim modnim izdanjima, posebno se izdvojila 45-godišnja bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović.

Danijela Vinceković, Aranka Paštrović Lucić, Aleksandra Dojčinović i Branka Krstulović

Jedna od najljepših Hrvatica za ovu prigodu složila je profinjeni stajling kojem je nemoguće pronaći manu, a zavrtjela ga je oko komada koje svaka žena treba imati u svom ormaru.

Uspješna poduzetnica zablistala je u bež odijelu s decentnim, ali efektnim crnim detaljima. Dekolte je na ukusan način naglasila topićem koji se našao ispod sakoa, a zvonolike hlače s tankom linijom izvrsno su pristale njenoj građi.

Branka Krstulović

Svoj look nekadašnja Miss Hrvatske zaokružila je crnim sandalama i zlatnim lancem s upečatljivim privjeskom, no glavna zvijezda cijele priče bila je crvena torbica koja se našla u njenoj ruci.

Radi se o legendarnom The Pouch modelu s potpisom luksuznog talijanskog brenda Bottega Veneta. Usprkos vrtoglavo visokoj cijeni od oko 18.100 kuna, ovaj modni dodatak postao je predmet žudnje modnih ovisnica i zaradio titulu torbice godine.

Bottega Veneta, € 2.400

Vrećastoj torbici nisu odolje brojne druge poznate Hrvatice poput glazbenice Indire Levak, blogerice Sonje Kovač, pjevačice Franke Batelić, poduzetnice Izabel Kovačić i odvjetnice Jadranke Sloković koja posjeduje čak dvije.

Zahvaljujući dizajneru Danielu Leeju, modna kuća Bottega Veneta lani je doživjela nevjerojatan uspjeh i pokupio neke od najlaskavijih nagrada Britanskog modnog vijeća: za najboljeg britanskog dizajnera, najuspješnijeg u kategoriji ženske odjeće i modnih dodataka te priznanje za najbolji brend koji je primio u te ime modne kuće.

Foto: John Pavlish / promo

Slični članci