Make your day different

Logo Cover

FOTO: Borna Kotromanić odlično fura vječiti sinonim ženstvenosti – odijelo, pogledajte njezinih 5 sjajnih kombinacija…..

Žensko odijelo nikada ne izlazi iz mode. Premda je riječ o jednom tako jednostavno i bezvremenskom komadu ipak ga se može nositi na nebrojeno mnogo načina. Osim krojem, odijelo će dobiti i posebnost, uz pravilan odabir cipela i torbi. Žene ga obožavaju nositi u poslovnim prilikama, ali i u onim večernjim.

Svojim zaštitnim znakom smatra ga Borna Kotromanić, žena istančana modnog izričaja, a njezine tri najupečatljivije izvedbe donosimo u nastavku

Moćno žensko odijelo danas su prigrlile brojne slavne dame izražavajući kroz njega svoju osobnost, ali i žensku emancipaciju. Slavna Marlene Dietrich nosila ga je davne 1930. godine u filmu Morocco, ali kultno Saint Laurentovo odijelo lansiralo ga je u stvarni predmet žudnje svake žene. Nosila ga je francuska glumica Catherine Deneuve, a Bianca Jagger se, umjesto u klasičnoj vjenčanici, kako i priliči svakoj mladenki, odvažila se i davne 1971. Godine izrekla ‘da’ Micku Jaggeru. Fotografije je nekoliko puta obišla svijet. Danas ga nose svi: od seksepilne Jennifer Lawrence do Kim Kardashian.

Borna Kotromanić, prava je modna kameleonka, a nedavno je upravo za Cover Style odgovorila na 21 modno pitanje. Otkrila je svojih 13 najdražih look-ova te otkrila kako upravo muški smoking smatra svojim zaštitnim znakom.

Kako power suit fura Borna pogledajte u nastavku:

 

Borna Kotromanić

 

Borna Kotromanić

 

Borna Kotromanić

Borna Kotromanić

Foto: Instagram

 


Hzzo


Slični članci