Make your day different

Logo Cover

FOTO: Bojana Gregorić Vejzović i Ivana Mišerić stigle u genijalnim cipelicama, ne možemo se odlučiti čije su nam ljepše…

Popularno zagrebačko okupljalište Velvet Cafe nakratko se pretvorilo u pravu malu beauty oazu. Naime, upravo ovdje, poznati kozmetički div Max Factor proslavio je uspješnu kampanju My Factor by Max Factor, zajedno sa svojim ambasadoricama, zaštitnim licima spomenute kampanje, renomiranim beauty i lifestyle urednicima, beauty blogericama i brojnim drugim uzvanicima. Glumica Bojana Gregorić Vejzović i radijska voditeljica Ivana Mišerić poglede su plijenile savršenim cipelicama; Bojana crnim, a Ivana ružičastim

Kampanja My Factor by Max Factor velika je globalna kampanja pokrenuta s ciljem mijenjanja pojma ljepote, odnosno poimanja kako prava ljepota leži upravo u posebnostima pojedinca.

Ivana Mišerić

 

Bojana Gregorić Vejzović

 

Paula Sikirić

Kao ambasadorice hrvatske My Factor by Max Factor kampanje izabrane su glumica Bojana Gregorić Vejzović, voditeljice Marijana Batinić, Ivana Mišerić i Ecija Ivušić te vizažistica Marina Mamić. Svaka od njih odabrala je svoj faktor, jedinstvenu posebnost na sebi koju voli, ističe i s ponosom pokazuje svijetu.

Osim o stvarnoj ljepoti, dame su razgovarale i o Max Factor svevremenskim klasicima, kao i o sjajnim beauty novitetima, koji su samo za ovu priliku bili izloženi i predstavljeni u sklopu druženja, a posebno znanje i stručnost pokazale su hrvatske beauty blogerice, poput Ivane Blažoti Mijoč, Maše Zibar, Rite Rumore i Paule Sikirić te šarmantna Lorena Nosić.

 

Marijana Batinić

 

Lorena Nosić

Uzvanici su uživali u opuštenoj atmosferi Velvet Cafe-a, ukusnim zalogajčićima i prekrasnom sunčanom danu, koji su na najbolji mogući način upotpunili ovo lijepo proljetno beauty druženje.

S velikim zadovoljstvom iščekuju se buduća druženja, kao i neodoljive nove beauty poslastice iz tvornice Max Factora, kojima ćemo se, baš poput Max Factor klasika, zasigurno uvijek vraćati.

 

Foto: Bojan Zibar


Hzzo


Slični članci