Make your day different

Logo Cover

FOTO: Bojana Gregorić pokazala djelić novog stana uređenog u vintage stilu, ali i jednu opasku koju će razumjeti svaka majka

Prije dvije godine obitelj glumice Bojane Gregorić i glumca Enesa Vejzovića odlučila je započeti život na novoj adresi nakon dugih 15 godina. Poznati glumački par sa djecom se preselio svega četiri tramvajske stanice od stare adrese, a razlog je bio nedostatak prostora u bivšem stanu. Nekadašnja balerina imala je pune ruke posla oko dekoriranja njihovog stambenog prostora, a sada je konačno pokazala djelić dnevnog boravka uređenog u vintage stilu. Zvijezda serije ‘Naša mala klinika’ otkrila je kako se opušta u svojoj zagrebačkoj oazi, a podijelila je i simpatičnu opasku koju će razumjeti svaka majka…

Glumica Bojana Gregorić i glumac Enes Vejzović u svibnju 2021. godine odlučili su započeti život na novoj adresi, obzirom su njihova djeca – sin Raul i kćerkica Zoe, spavali u istoj sobi koja im je postala tijesna.

Obiteljski dom 51-godišnje televizijske i kazališne zvijezde nalazi se u širem centru naše metropole, a bivša balerina sada je pokazala kako se opušta u svojoj oazi, otkrivši tako djelić uređenja.

@bojana.g.v Instagram Story/Screenshot

‘Roditelj kojem su djeca na moru, a snimanje je otkazano radi kiše’, napisala je Bojana na Instagram Storyju uz videozapis iz stana na kojem ležerno ispija jutarnju kavu, čita knjigu i spava na kauču, uživajući u slobodnom vremenu.

@bojana.g.v Instagram/ Story Screenshot

U simpatičnom videozapisu cijenjena glumica pokazala je niz detalja u domu uređenom u vintage i shabby chic stilu, pa se tako mogu vidjeti bijele klupice s unikatnim detaljima koje služe u funkciji stolaca uz stakleni stolić u dnevnom boravku, kao i žute fotelje aristokratskog stila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Podsjetimo, glumački par u sretnom je braku već punih 17 godina. Zgodna Zagrepčanka i junak serije ‘Dar Mar’ zavjetovali su se na vječnu ljubav 2006. godine, nakon čega su postali roditelji sina Raula i kćerkice Zoe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci