Make your day different

Logo Cover

FOTO: Bečki bal okupio je brojna poznata lica: Fani Stipković plijenila poglede u bijelom, Nina Mia Čikeš u crvenom….

Bečki bal uvijek izaziva divljenje i oduševljenje bilo da se održava u Beču ili u bilo kojem drugom dijelu svijeta. Tako je bilo i ovog proljetnog, zagrebačkog vikenda koji je odisao elegancijom i profinjenim sadržajem na 2. Bečkom balu. Jednu od najprestižnijih svjetskih kulturno – zabavnih svečanosti održanu u Kristalnoj dvorani hotela Westin obilježio je spoj klasične glazbe i plesa, tradicionalnih bečkih gastro delicija, a sve u službi humanosti i međusobnog pomaganja. Stotine uzvanika uveličalo je humanitarnu misiju Lions kluba Zrinjevac koji je ovim balom proslavio 100 godina djelovanja najveće svjetske humanitarne udruge Lions Clubs International i 27 godina humanitarnog  djelovanja Lionsa u Hrvatskoj. Svečanosti su nazočila brojna poznata lica: novinarka Fani Stipković, pjevačica Marina Tomašević, arhitektica Nina Mia Čikeš, bivši premijer Mate Granić stigao je sa suprugom Jadrankom, i mnogi drugi…

Ivan Rukavina i Fani Stipković

 

Nina Mia Čikeš i Ivan Jelčić

 

Antonella Malis i Marina Tomašević

 

Jadranka i Mate Granić

Na ovogodišnjoj balskoj čaroliji nastupili su umjetnici plesnog centra Wiener Tanzkomitee pod vodstvom plesnog učitelja Michaela Badina te plesači Plesnog centra Zagreb by Nicolas, a uz pratnju austrijske klasične glazbe u izvedbi Bečkog orkestra Original Wiener Straus Cappelle.

Kao posebna gošća Bala, najljepše izvedbe iz hrvatskog i austrijskog operetnog repertoara predstavila je hrvatska sopranistica Antonella Malis.

Ivona i Kazimir Ilijas

 

Vesna Grubić i Ivica Jakić


Dio prihoda od prodanih ulaznica ovogodišnjeg Bečkog bala u Zagrebu, koji se odvija pod sloganom ‘LC Zrinjevac za tople domove Hrvatske Kostajnice’, namijenjen je opremanju obiteljskih kuća nastradalih u klizištu za vrijeme poplave. Bečki bal održao se u organizaciji Lions cluba Zrinjevac, a pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović.

Foto: Filip Popović


Slični članci