Make your day different

Logo Cover

FOTO: Ana Znaor izrekla sudbonosno ‘da’, pogledajte kako je lijepa mladenka izgledala na najljepši dan svog života

Kickboks prvakinja Ana Znaor proživljava najljepše trenutke u svom životu. Naime, lijepa sportašica i višestruka svjetska prvakinja u svojoj disciplini, ovjekovječila je svoju dugogodišnju ljubav sa svojim partnerom Daliborom Milohnićem. Mladenka je naprosto blistala u raskošnoj vjenčanici s velom, a fotografije s najljepšeg dana u životu ove uspješne sportašice pogledajte u FOTO galeriji….

Ana Znaor šest je puta bila  svjetska prvakinja u kickobksu, pet puta europska, a 26 puta slavila je na natjecanjima Svjetskoga kupa. Ova 27 – godišnja ljepotica s Krka pokazala je što za nju znači istinska sreća te na svom Instagram profilu objavila set fotografija s vjenčanja sa svojim dugogodišnjim partnerom Daliborom Milohnićem. Prelijepa mladenka blistala je u raskošnoj vjenčanici ukrašenoj cvijećem te bijelim velom, a kreaciju potpisuje Vesna Sposa.

Ana je fotografije s najljepšeg dana u svom životu podijelila na svom Instagram profilu, a osmijeh na njezinom licu svakako je najbolji svjedok sreće nakon što  je izrekla sudbonosno ‘da’ odabraniku svog srca.

 

@ana_znaor
@ana_znaor
@ana_znaor
@ana_znaor
@ana_znaor
@ana_znaor

Fotografije: Iva Znaor

Slični članci