Make your day different

Logo Cover

FOTO: Amal Clooney novim stylingom pokazala svoju buntovničku prirodu, definitivno nije mogla proći nezapaženo

Svaki korak Amal Clooney popraćen je s velikim zanimanjem, a svojim poslovnim i glamouroznim izdanjima oduševljava zaljubljenike u modu. Da ne griješi ni kada su u pitanju ležerne kombinacije, dokazala je odabirom chic i neuniformiranog stylinga kojeg je odabrala za večeru s prijateljicama….

Iako je najpoznatija po svojim besprijekornim glamouroznim i poslovnim izdanjima, Amal Clooney dokazala je da jednako sjajno nosi i ležerne stylinge u kojima je rijetko imamo priliku vidjeti. Uspješna odvjetnica za ljudska prava i supruga holivudskog glumca Georgea Clooneyja, za večeru je s prijateljicama odabrala chic i neunifornimaru kombinaciju kojom je još jednom dokazala kako je njezin osjećaj za estetiku besprijekoran. Tako je za večeru s prijateljicama u New Yorku iskombinirala trendi traperice s poderanim rubom na nogavicama, a uskladila ih je s  kaputićem s kožnim detaljima i čizmicama s remenjem.

@fashiontvpakistan

Kako bi razigrala ovaj streetsyle look i u njega udahnula dozu glamoura, odabrala je predimenzionirane naušnice koje su se u posljednje vrijemečvrsto pozicionirale na tron vrućih trendova.

@voguemagazine

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci