Make your day different

Logo Cover

Filip Juričić i Nika Dogan: Beba dolazi na prvu godišnjicu ljubavi, a znamo i spol prinove!

Glumac Filip Juričić i njegova zaručnica medicinska sestra Nika Dogan u su slatkom su iščekivanju svog prvog djeteta. Prinova će stići na prvu godišnjicu njihove ljubavi, a očekuje li sretan par dječaka ili djevojčicu, doznajte u nastavku….

Iako je sve do nedavno bio na glasu kao ‘neukrotivi zavodnik’, čini se kako je Filip Juričić u svojoj odabranici, medicinskoj sestri Niki Dogan pronašao sve ono za čim je tragao. Naime, 36 – godišnji glumac i njegova devet godina mlađa zaručnica u iščekivanju su svog prvog zajedničkog djeteta, a prinova će stići na prvu godišnjicu njihove ljubavi. Iako je glumac samozatajan kada je riječ o detaljima njegovog privatnog života te se na upite novinara brani šutnjom, čini se kako sretan par očekuje – dječaka, doznaje tabloid.rtl.

 

Filip Juričić s djevojkom Nikom

Nakon što je početkom kolovoza prošle godine javnost saznala za njihovu romansu, Filip je detalje svog ljubavnog života vješto skrivao od očiju javnosti. Markantni glumac iz dugogodišnje veze s novinarkom Mateom Roščić ima 10 – godišnjeg sina Jana, a uskoro će još jednom iskusiti sve one divne čari roditeljstva.

Fotografije: Press


Hzzo


Slični članci