Make your day different

Logo Cover

Fashionistice su se zaljubile u ove dvije varijante fenomenalne cvjetne haljine za svačiji ukus i građu koje vas neće koštati bogatstvo

S dolaskom toplijih dana zaljubljenice u modu uvijek se rado vraćaju ženstvenom i bezvremenskom cvjetnom uzorku, bilo da je riječ o odjeći ili modnim dodacima. Popularni high street brendovi ove sezone poigrali su se vječnim motivom na razne načine, a za oko nam je zapeo novi komad s potpisom Reserveda. Haljina upotpunjena cvjetnim printom dostupna je u dvije različite varijante za svačiji ukus i stil. Iako izgledaju znatno skuplje i luksuznije, oba modela prodaju se po (istoj!) vrlo pristupačnoj cijeni…

Proljeće je nezamislivo bez cvjetnog uzroka, a jedan od must have komada u ormaru svake fashionistice je dobra haljina koja se može isfurati na bezbroj načina i u raznim prilikama.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Ako još niste osvježili garderobu takvim modelom, pronašli smo savršeno rješenje dostupno u dvije verzije za svačiji ukus, stil i građu koje vas neće koštati bogatstvo.

Reserved

U moru cvjetnih haljina koje su stigle na police omiljenih high street dućana, za oko su nam zapela dva slična modela iz nove kolekcije poljskog modnog diva Reserveda.

Kako bi udovoljili svakoj zaljubljenici u modu, dizajneri su se poigrali s identičnim cvjetnim uzorkom na dva različita modela. Dok jedan krase spuštena ramena i zvonoliki kroj, drugi dolazi s kratkim rukavima i decentnim prorezom ispod grudi te na leđima.

 
Reserved, 349,90 kn

Lepršave haljine poput ovih nepogrješiva su investicija na početku nove sezone, jer će mogu nositi sve do jeseni i u gotovo svakoj prilici – od ležernih, preko poslovnih do svečanih, ovisno o obući i modnim dodacima s kojima ih spojite.

  Advertisement

Iako se doimaju znatno skupljima, cvjetne kreacije iz Reservedove nove kolekcije prodaju se po istoj, pristupačnoj cijeni od svega 350 kuna. Na radost modnih ovisnica, oba modela još su dostupna u svim konfekcijskim brojevima (34-42).

Reserved

Foto: Reserved

Slični članci