Make your day different

Logo Cover

Fani Stipković u Madridu ugostila dinamovca Brunu Petkovića i njegovu lijepu Ivu Šarić, i objavila njihovu rijetku zajedničku fotku

Iva Šarić i Bruno Petković već neko vrijeme uživaju u odmoru. Za destinaciju su odabrali mnogima omiljenu Španjolsku, točnije Madrid, gdje su se susreli i s dobro poznatom Hrvaticom, koja tamo već godinama radi i živi. Fani Stipković, koja je posljednje dvije godine u vezi s legendom Real Madrida Fernandom Hierrom, lijepu Ivu i popularnog dinamovca odvela je na ručak u jedan od boljih tamošnjih restorana gdje je nastala i rijetka zajednička fotografija Ive i Brune…

U prekrasnom ambijentu popularnog madridskog restorana koji služi tradicionalna španjolska jela i svjetski poznate tapase uživali su 27 – godišnji nogometaš Bruno Petković i njegova partnerica 33- godišnja Iva Šarić s našom sportskom novinarkom koja u Madridu već godinama živi i radi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Druženje su ovjekovječili fotografijom na kojoj nitko nije skidao osmijeh s lica, a to je istodobno i jedna od rijetkih fotografija na kojoj bivša manekenka Iva Šarić pozira s Brunom Petkovićem, ocem njezina trećeg djeteta, sina Adriana.

Instagram Story/ Screenshot

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

Prije nešto više od mjesec dana 39 – godišnja Fani Stipković družila se u Madridu i s kolegicom Nikolinom Ristović i njezinim preminulim suprugom Vidojem Ristovićem ali i kćerkicom Unom Sofijom, kao i suprugovom kćerkom Mateom iz prvog braka. Bilo je to njihovo posljednje zajedničko putovanje.

Instagram Story/Screenshot/arhiva

Foto: Instagram

Slični članci