Make your day different

Logo Cover

Fani Stipković proslavila 41. rođendan uz set predivnih trudničkih fotografija, čestitke pristižu sa svih strana

Hrvatska novinarka s meksičkom adresom Fani Stipković ne skida osmijeh s lica. I to ne bez razloga. Naime, lijepa Korčulanka zakoračila je u novu životnu godinu, a tim povodom podijelila je set predivnih fotografija na kojima pažnju krade njezin poveći trudnički trbuščić. Usto, zgodna novinarka otkrila je što joj je najbolji rođendanski poklon koji je dobila te primila brojne čestitke iz cijelog svijeta…

U domu hrvatske novinarke Fani Stipković zavladala je slavljenička atmosfera. Jedna od naših najljepših novinarki navršila je 41 godinu i oduševila pratitelje prirodnim, trudničkim fotografijama.

Otkako je početkom lipnja otkrila da će postati majka, zgodna novinarka ne krije koliko se veseli zbog nove životne uloge, a povodom ulaska u novu životnu godinu otkrila je koliko uživa u trudnoći.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

‘Najljepši rođendanski poklon’, poručila je zgodna novinarka uz set trudničkih fotografija na kojima pozira u bijelom donjem rublju i bijeloj oversized košulji, a pažnju krade poveći trbuščić.

Osim što su joj poželjeli sve najbolje povodom ulaska u novu životnu godinu, obožavatelje i prijatelje oduševilo je njezino blistavo izdanje, a svi su se složili kako joj trudnoća sjajno pristaje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Fani i Fernando poznaju se više od dvije godine, a da su se među njima razvili osjećaji potvrdila je za Valentinovo prošle godine.

Ova rođena Korčulanka pretprošlo je ljeto prošetala zagrebačkim ulicama u društvu bivšeg španjolskog nogometaša Fernanda Hierre, skupa su viđeni i u restoranu Carpaccio, ali osim značajnih pogleda među njima nije bilo javnih izmjenjivanja nježnosti. Da se među njima razvilo nešto više od samog prijateljstva dala je naslutiti zgodna Fani tijekom blagdana 2021. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Par se nedavno preselio u meksički grad Guadalajaru, obzirom je Hierro postao sportski direktor nogometnog kluba Chivas.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci