Make your day different

Logo Cover

Fani Stipković organizirala baby shower uoči dolaska prinove i otkrila djelić atmosfere sa zabave darivanja, ali to nije sve..

Hrvatska novinarka Fani Stipković u slatkom je iščekivanju prvog zajedničkog djeteta s bivšim španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom, koje bi na svijet trebalo stići početkom listopada. Prije nego li njezina obitelj postane bogatija za jednog člana, lijepa Korčulanka s meksičkom adresom organizirala je baby shower za svoje prijateljice. Buduća mama na društvenim mrežama otkrila je djelić atmosfere zabave darivanja i oduševila blistavim trudničkim izdanjem, potvrdivši da joj drugo stanje itekako dobro godi…

Zgodna hrvatska novinarka Fani Stipković i legendarni nogometaš Fernando Hierro uskoro će postati roditelji prvog zajedničkog djeteta.

U osmom mjesecu trudnoće zgodna novinarka odlučila je proslaviti život u krugu bliskih prijateljica, priredivši popularni baby shower, odnosno, zabavu darivanja djeteta.

@fanistipkovic Instagram Story/ Screenshot

Iako nije otkrila što je sve dobila na poklon, Fani je putem Instagram Storyja pokazala dekoraciju zabave. Stol je bio ukrašen s plišanim medvjedićima i mirisnim svijećama na kojima je pisala ‘dobrodošlica bebi Hierro’ a za svoje prijateljice pripremila je i poklone zahvale.

Lijepa novinarka objavila je i selfie u svijetlo ljubičastoj haljini s dubokim dekolteom, a blistavim izdanjem potvrdila je da joj trudnoća sjajno pristaje.

@fanistipkovic Instagram Story/Screenshot

Fani i Fernando poznaju se više od dvije godine, a da su se među njima razvili osjećaji potvrdila je za Valentinovo prošle godine.

Ova rođena Korčulanka pretprošlo je ljeto prošetala zagrebačkim ulicama u društvu bivšeg španjolskog nogometaša Fernanda Hierre, skupa su viđeni i u restoranu Carpaccio, ali osim značajnih pogleda među njima nije bilo javnih izmjenjivanja nježnosti. Da se među njima razvilo nešto više od samog prijateljstva dala je naslutiti zgodna Fani tijekom blagdana 2021. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Par se nedavno preselio u meksički grad Guadalajaru, obzirom je Hierro postao sportski direktor nogometnog kluba Chivas.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci