Make your day different

Logo Cover

Fani Stipković blista u trudnoći! Zgodna novinarka zna kako zaobljeni trbuščić učiniti glavnim adutom ženstvenog modnog izdanja

Fani Stipković, hrvatska novinarka koja već godinama živi i radi u Španjolskoj, u slatkom je iščekivanju prvog djeteta sa zaručnikom, nogometnom legendom Fernandom Hierrom. Zgodna novinarka početkom mjeseca obznanila je da će uskoro postati majka, a sada se ponosno pohvalila zaobljenim trbuščićem. Lijepa Korčulanka nakratko se vratila u Madrid i tamošnje ulice pokorila u ženstvenom izdanju, a upravo je trudnički trbuh postao glavni adut njezinog chic stajlinga…

Zgodna hrvatska novinarka Fani Stipković i legendarni nogometaš Fernando Hierro uskoro će postati roditelji prvog zajedničkog djeteta, a uspješnu Korčulanku trudnoća nimalo ne sprječava da izgleda glamurozno.

Nakon što je svijetu obznanila najsretnije moguće vijesti, 40-godišnja novinarka oglasila se na Instagramu i otkrila kako napreduje trudnoća, potvrdivši da i u blaženom stanju može istaknuti ono najbolje na sebi i izgledati seksi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

‘Kako si mi nedostajao, Madridu’, poručila je rođena Korčulanka koja posljednjih šest mjeseci živi u Meksiku gdje njezin zaručnik radi kao sportski direktor nogometnog kluba Deportivo Guadalajara.

Buduća majka pozirala je na madridskim ulicama odjevena u pripijenu, ružičastu haljinicu, a u ruci je držala psića Chi. Laskavi kroj haljine naglasio je sve njezine ženstvene atribute, trudnički trbuščić nesumnjivo je glavna zvijezda cijelog look-a.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fernando Ruiz Hierro (@fernandohierro)

Fani i Fernando poznaju se više od dvije godine, a da su se među njima razvili osjećaji potvrdila je za Valentinovo prošle godine. 

Ova rođena Korčulanka pretprošlo je ljeto prošetala zagrebačkim ulicama u društvu bivšeg španjolskog nogometaša Fernanda Hierre, skupa su viđeni i u restoranu Carpaccio, ali osim značajnih pogleda među njima nije bilo javnih izmjenjivanja nježnosti. Da se među njima razvilo nešto više od samog prijateljstva dala je naslutiti zgodna Fani tijekom blagdana 2021. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Par se nedavno preselio u meksički grad Guadalajaru, obzirom je Hierro postao sportski direktor nogometnog kluba Chivas.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci