Make your day different

Logo Cover

Fabijan Pavao Medvešek postao je otac! Član žirija ‘Supertalenta’ sretnu vijest obznanio je na Instagramu, čestitke pljušte sa svih strana

U obitelji glumca Fabijana Pavla Medvešeka naveliko se slavi! Naime, jedan od najzaposlenijih domaćih glumca i njegova supruga Karla Abramović 25. siječnja postali su roditelji prvog zajedničkog djeteta, a ponosni tata na društvenim mrežama podijelio je fotografiju bebice iz bolnice, kojom je i obznanio sretnu vijest. Iako član žirija showa ‘Supertalent’ nije otkrio spol prinove, zbog jednog detalja mnogi su pretpostavili kako je riječ o dječaku…

Domaći glumac i član žirija ‘Supertalenta’ Fabijan Pavao Medvešek i njegova supruga Karla Abramović postali su roditelji.

Nagrađivani 30 – godišnji glumac na društvenim mrežama pohvalio se da je u srijedu postao otac i tako je godinu započeo s najvažnijom životnom ulogom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr)

Talentirani mladi glumac na Instagramu je podijelio fotografiju nastalu u bolnici, a koja prikazuje zamotanu bebu na čijoj plahtici piše prezime Medvešek. Uz objavljenu fotografiju glumac je napisao 25.1. i time dao do znanja da su on i supruga Karla u srijedu postali roditelji.

Iako nije otkrio spol bebe, zbog plavog ruba na robici mnogi su pretpostavili kako se radi o dječaku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr)

Čestitkama su se pridružili brojni poznati Hrvati. Zbog dolaska prinove, između ostaloga, lijepe želje glumcu su poželjeli Tarik Filipović, Maja Šuput, Ivan Šarić, Janko Popović Volarić, Jelena Veljača i mnogi drugi.

Vijest oko dolaska prinove par je, naime, skrivao do posljednjih tjedana trudnoće. Glumac je krajem listopada za IN Magazin otkrio da ga uskoro očekuje nova, očinska uloga.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr)

Član žirija showa ‘Supertalent’ i njegova izabranica zajedno su još od srednjoškolskih dana. Karla Abramović svoje obrazovanje završila je u Engleskoj, gdje je diplomirala na studiju produkcije, a jedan od omiljenih domaćih glumaca magistrirao je na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

U tom razdoblju održavali su vezu na daljinu, a sudbonosno ‘da’ izrekli su krajem svibnja prošle godine u Motovunu.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci