Make your day different

Logo Cover

Evo o čemu trenutno sanjari lijepa Loto djevojka Jelena Glišić….

Jelena Glišić mislima se vratila u mjesto o kojem još donedavno – nije znala previše. S ljepotama talijanskog ribarskog gradića Camoglija upoznao ju je dugogodišnji dečko Krešimir Lesić u čijem je društvu krajem kolovoza prošle godine proslavila svoj 31. rođendan, a čini se kako lijepa Loto djevojka sanjari o povratku u mjestašce koje ju je tada ostavilo bez daha…

 

Jelena Glišić se na svom Instagram profilu prisjetila mjesta gdje je sa svojim dugogodišnjim dečkom Krešimirom Lešićem u kolovozu prošle godine proslavila 31. rođendan. Naime, lijepa Loto djevojka i velika zaljubljenica u putovanja tada je otputovala u Italiju, a najviše ju se dojmio Camogli, malo ribarsko mjesto i ljetovalište na zapadnoj strani poluotoka Portofin, o kojem nije znala previše. Tamo je nazočila svadbi bliskih prijatelja i potpuno se zaljubila u njegov sanjivi ambijent.

 

 

@jelena.glisic

 

‘Zanimljivo je kako imaju oslikane zgrade, tek kad se dobro zagledaš vidiš kako balkoni i prozori nisu svi pravi nego su oslikani. Tamo sam imala osjećaj kao da sam iza kulisa nekog filma’ –  otkrila nam je tada Jelena svoje prve dojmove,  pa se čini kako joj je trenutno jedina želja vratiti se u pitoreskno mjestašce u koje se zaljubila na prvi pogled.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci