Make your day different

Logo Cover

Evo kako to izgleda kad Gorana Ivaniševića intervjuira vlastita supruga

Goran Ivanišević gostovao je u emisiji Narodnog radia, a čast da razgovara s umirovljenim teniskim asom pripala je – ni manje ni više nego njegovoj supruzi Nives. Tema intervjua bilo je sutrašnje otvorenje Davis Cupa u Varaždinu, a iako su supružnici dali baš sve od sebe da javnost upoznaju s detaljima jednog od najvažnijih prvenstva ‘bijelog sporta’, slušateljima nije uspjela promaknuti njihova međusobna sreća i privrženost. Evo što su o intervjuu rekli oni koji su ga imali priliku slušati uživo…

Povod zbog kojeg je Goran Ivanišević gostovao na Narodnom radiju nije bio privatne prirode iako je čast da ondje razgovara sa jednim od najcjenjenijih hrvatskih veterana ‘bijelog sporta’ pripala upravo njegovoj supruzi Nives. Naime, ovaj će vikend Marin Čilić predvoditi Hrvatsku u četvrtfinalnom dvoboju Svjetske skupine Davisova kupa s Kazahstanom,  pa je Goran slušatelje upoznavao s detaljima i važnosti svjetskog prvenstva u tenisu, koje se održava svake godine od 1900. – te. Ekipa Narodnog radija iskoristila je jedinstvenu priliku fotografirati supružnike koji su dali sve od sebe da ozbiljno prionu radnom zadatku. Ipak, u komentarima objave ubrzo su se počeli nizati komentari i dojmovi onih koji su imali priliku intervju slušati uživo.

 

@narodniradio

 

‘Slušao sam uživo i imam osjećaj da je Goranu malo falilo da prasne u smjeh. Kakav car!

Da, no mislim da supruge baš i ne slušaju kad in muževi objašnjavaju neki od sportova. U većini slučaja je tako 😉 ;)’

‘Slatkoo!♥️’  – samo su neki od komentara oduševljenih slušatelja popularnog radija.

Čini se kako 46. – godišnji veteran bijelog sporta i njegova 11 godina mlađa supruga uživaju baš u svakom zajedničkom trenutku, a nakon tri mjeseca braka, njihova je sreća potpuna. Naime, poznati par uskoro očekuje i svoje prvo zajedničko dijete, a iako divne vijesti još uvijek nisu potvrdili, ali ni demantirali, obrisi trudničkog trbuščića se više ne mogu sakriti.

 

@narodniradio

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci