Make your day different

Logo Cover

Eva Mendes šokirala obožavatelje ( i podijelila mišljenja javnosti!) svojim novim izgledom, a jedna stvar svima baš jako upada u oči

Eva Mendes početkom mjeseca proslavila je jubilarni 50. rođendan, a čini se kako se glumica za ulazak i šesto desetljeće života odlučila počastiti estetskim zahvatima. Svojim novim izgledom šokirala je obožavatelje, ali i podijelila mišljenja javnost. I dok jedni odobravaju njezine estetske zahvate, drugi su mišljenja kako je njezina prirodna ljepota po kojoj je i bila poznata sada nepovratno nestala….

Otkako je prije osam godina postala majka, glumica Eva Mendes povukla se iz javnosti i posvetila odgoju kćerkica Esmeralde Amade i Amade Lee, a svoju privatnost vješto skriva od očiju znatiželjnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Iako izbjegava medijsku pozornost, atraktivna glumica i zvijezda filma ‘Prebrzi i prežestoki’ učinila je iznimku i gostovala u showu ‘Today’ gdje je otkrila poneke pikanterije iz privatnog života.

Međutim, izabranica holivudske zvijezde Ryana Goslinga, premda je ondje progovorila o njihovom braku, odgoju kćerkica, iskustvu zajedničkog snimanja filma, njezinim je obožavateljima pažnju privukao drastično ‘osvježen’ izgled glumice kubanskog podrijetla.

Pogledajte VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

U showu Today, gdje se pojavila u baby roza haljini i istom takvom kardiganu, raspustivši svoju dugu kosu prošaranu pramenovima boje meda da u valovima pada na ramena.

No jedino što su svi mogli primijetiti njezin je uvelike promijenjen izgled. Među brojnim komentarima bio je i onaj: ‘Čekaj, tko je ova žena?’, dok je u drugom stajalo: ‘Ovo nije Eva Mendes koje se sjećam, jesam li propustio nešto?’

I dok su mnogi ostali zatečeni ovom promjenom, drugi su ostali zapanjeni kako izgleda s 50 godina te su poželjeli da i sami tako izgledaju u toj dobi, a ima i onih koji su rekli kako neodoljivo nalikuje glumici Raquel Welch, seks simbolu 60-ih i 70-ih.

Foto: Instagram

Slični članci