Make your day different

Logo Cover

Eva Longoria plijenila seksipilom u odvažnoj crnoj (prozirnoj!) kreaciji sa svjetlucavim detaljima i istaknula nikad vitkiju figuru

U sklopu 76. izdanja Filmskog festivala u Cannesu održala se još jedna gala humanitarna večer neprofitne organizacije amfAR (Foundation for AIDS Research), na koju svake godine stižu neka od najvećih svjetskih zvijezdi. Uz mnogobrojne ljepotice koje su na ‘plavom’ tepihu servirale spektakularna modna izdanja, ponajviše se istaknula američka glumica Eva Longoria. Zvijezda serije ‘Desperate Housewives’ isfurala je odvažnu crnu haljinu koja se ističe prozirnim dijelovima koji malo toga ostavljaju mašti, pokazavši tako svoju novu figuru koju je dovela do savršenstva…

Prestižni Filmski festival u Cannesu, koji traje do subote, 27. svibnja, ne bi bio isti bez tradicionalne humanitarne večeri organizacije amFAR, čiji je cilj prikupljanje sredstava za istraživanje AIDS-a i prevenciju HIV-a.

Ovaj gala događaj već godinama privlači najveće svjetske zvijezde na jug Francuske, a ni ovogodišnje izdanje nije propustila 48-godišnja glumica Eva Longoria.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli dailyevalongoria (@dailyevalongoria)

Atraktivna glumica i poduzetnica izgledala je gotovo neprepoznatljivo, pokazavši svoju utegnutu figuru koju je svakodnevnim vježbanjem i pravilnom prehranom dovela do savršenstva.

Producentica serije ‘Vraške sluškinje’ vitku liniju odlučila je istaknuti u odvažnoj crnoj kreaciji čiji je gornji dio u stilu bodija ukrašen svjetlucavim detaljima, dok se donji dio u obliku duge suknje spušta sve do poda, a ističe se prozirnim materijalom koji je otkrio njezine utegnute noge.

Ashi Studio

Riječ je o kreaciji s potpisom brenda Ashi Studio, iza kojeg stoji sirijski modni dizajner  Rami Al-Ali, a predstavljena je u haute couture kolekciji za proljeće/ljeto 2023.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Getty Images Entertainment (@gettyentertainment)

Glumica i producentica seksipilan look zaokružila je crnim sandalama s remenčićem i potpeticom, srebrnim nakitom, a prirodnu ljepotu istaknula je nenametljivim make-upom sa crvenim ružem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chinese Magazine (@chinesemagazine)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram
Slični članci