Make your day different

Logo Cover

Eva Longoria pet dana starog sinčića odjenula u dres meksičke reprezentacije, David Beckham oduševljen!

Glumica Eva Longoria 19. lipnja je na svijet donijela svoje prvo dijete, a presretna majka odmah je sa svijetom je podijelila prvu fotografiju sinčića, kojeg je dobila u braku sa suprugom, medijskom mogulom Joséom ‘Pepe’ Bastonom. Fotografija sinčića Santiaga Enrique Bastona u dresu Meksika s natpisom ‘Santi’ i brojkom 8 razgalila je mnoga srca

Sin kojega su zgodna Latina i njezin suprug Jose nazvali Santiago Enrique Bastón rođen je u Cedars-Sinai Medical centru, u Los Angelesu. Par je prvu fotografiju djeteta podijelio s časopisom Hola! za koji su izjavili: ‘Tako smo zahvalni zbog ovog predivnog blagoslova’.

Look who’s ready for #Mexico game! #WorldCup 🇲🇽🇲🇽🇲🇽

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on


A kad im je sinčić, kojem su nadjenuli ime Santiago Enrique Bastón, napunio svega četiri dana Longoria je na Instagramu objavila njegovu fotografiju u dresu Meksika s natpisom ‘Santi’ i brojem 8.

‘Pogledajte tko je spreman za igru Meksika’, napisala je Eva Longoria ispod fotografije koja je oduševila njezine obožavatelje, a među njima našao se i komentar Davida Beckhama.

‘Najbolja slika ikad! Tako sam sretan zbog vas. Odlična slika i ponosan trenutak’, napisao je bivši engleski nogometaš, a Eva mu je brzo odgovorila: ‘ Pepe ima taj dres mjesecima. Samo je čekao da ga odjene!’

@evalongoria

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci