Make your day different

Logo Cover

Emotivna objava Dejana Lovrena: ‘Sretan rođendan sine, nedostaješ mi! Za tebe danas….

Večerašnja utakmica između Hrvatske i Argentine (koju će s uzbuđenjem pratiti cijela nacija!) imat će posebno značenje za jednog od naših Vatrenih. Naime, hrvatski reprezentativac Dejan Lovern današnju je utakmicu posvetio svom sinu Josipu, a što ga je nagnalo na to, ali i koje je riječi  emotivni otac poručio svom sinu, provjerite u nastavku….

‘Sine, mnogi će ljudi doći i otići kroz tvoj život dok starimo. Ali bez obzira na to, ja ću biti onaj koji će uvijek držati tvoju ruku i uvijek je imati u srcu, do kraja vremena … Sretan rođendan, sine, nedostaješ mi. Za tebe danas ?゚💪🏻⚽️ ❤️❤️❤️ ‘, napisao je Dejan Lovren pod fotografijom snimljenom prije točno tri godine, kad je na svijet stigao njegov mlađi sin Josip.

Na preslatkoj fotografiji uz malenog je Josipa i njegova starija kći Elena, velika seka koja će danas paziti na brata, daleko od Rusije u kojoj će Lovren dati sve od sebe da prelijepu posvetu sinu pretvori u još jednu veliku pobjedu.

@dejanlovren06

Tome se nada i cijela nacija koja se pridružuje čestitkama malenom Josipu, a nije nam promaknuo ni pomalo sjetni ton Lovrenove posvete, no uz njegovo ‘nedostaješ mi, sine’ možemo biti samo toliko otvoreni i reći: ‘Znamo da ti nedostaje, ali samo ti izdrži još jedno vrijeme, u nadi da ćete se iz Rusije vratiti što kasnije’.

@playerfamily2

Dejan je inače u braku od 2012. godine, a suprugu Anitu zaprosio je i oženio dva puta – prvi put 2012. godine, kad je Anita bila trudna s Elenom, kad se par na vječnu ljubav zavjetovao u strogoj tajnosti te potom 2013. godine kad su organizirali veliko crkveno vjenčanje.

@dejanlovren06

 

@liverpoolfc.wags

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci