Make your day different

Logo Cover

Emma Stone dugo nije izgledala ovako seksi! Slavna Oskarovka u čipkastoj haljini sa senzualnim detaljima sve je bacila u drugi plan

U New Yorku se održala premijera filma ‘Kinds Of Kindness’, u kojem glavnu ulogu ostvaruje glumica Emma Stone. Slavna Oskarovka u njujorškom Muzeju moderne umjetnosti pojavila se u nikad seksipilnijem izdanju kojim je malo toga prepustila mašti. Holivudska zvijezda prošetala je u odvažnoj crnoj kreaciji s potpisom čuvene francuske kuće koja se ističe senzualnom čipkom, bezvremenskim uzorkom, ali i smjelim detaljima koji joj daju dozu odvažnosti…

‘Kinds of Kindness’ novi je film nagrađivanog grčkog redatelja Yorgosa Lanthimosa. Njegov prethodnik, ‘Uboga stvorenja’ doživio je veliki uspjeh u ovogodišnjoj sezoni nagrada, a baš kao i u njemu, glavnu ulogu ponovno ostvaruje nagrađivana Emma Stone.

Slavna 35-godišnja glumica za svečanu je premijeru odabrala očaravajuće modno izdanje kojim dominiraju elegancija, luksuz i ukusna doza seksipila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli *ೃ:. (@usaemilystonek)

Slavna crvenokosa glumica nosila je dugu, crnu kreaciju od čipke koja je bila upotpunjena uzorkom vječnih točkica. Osim bezvremenskim printom, ova kreacija s potpisom čuvene francuske kuće Louis Vuitton isticala se i detaljem odvažnih proreza na predjelu rebara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Junakinji filma ‘Uboga stvorenja’ pristajala je kao salivena, a upotpunila ju je crnim sandalama s potpeticom, crnom torbicom i parom dijamantnih naušnica.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Slični članci