Make your day different

Logo Cover

Emily Ratajkowski slikala se u svom uredu bez gaćica, a fanove je jaaaako zabrinuo kauč na kojeg je takva sjela

Kao da nije bogata i slavna, tako se jučer na Instagramu ukazala poznata manekenka Emily Ratajkowski, a fanovima je nekako odmah sinulo na pamet da skupe nešto novaca te joj kupe gaćice i novi kauč, jer ovako baš i ne izgleda reprezentativno…

Lijepo je kad se ponedjeljkom ujutro možete opustiti u svom uredu, bez gaćica na sebi, no nakon što smo ugledali fotografiju koju je jučer objavila često provokativna Emily Ratajkowski, automatski smo se pitali: ‘Što joj je to doista trebalo? ‘

@emrata

No, onda smo se sjetili da je Emily jedna od onih manekenki koja voli svako malo isprovocirati javnost. Tako smo dosad svjedočili raznim ‘pozama’, ali fotka od ‘radnog ponedjeljka’ na kojoj tipka po mobitelu obučena samo u gornji dio trenirke, stvarno nas je iznenadila. Ali pazite sada – ne zbog golog međunožja, njega ipak nije pokazala, već zbog kauča na kojem takva gologuza sjedi.

@emrata

I dok su neki fanovi odmah krenuli hvaliti ležernost lijepe Emily, drugi su se s pravom pitali: ‘Zar nemaš novca da si kupiš novi kauč? Ovaj ti stvarno izgleda očajno’.

Tako smo lijepoj Emily pronašli malu manu (ili ne?!)– ona očito ne mari za trivijalne stvari kao što je opako pohabani namještaj.

@emrata

 

@emrata

 

@emrata

Fotografije: Instagram

Slični članci