Make your day different

Logo Cover

Ella Dvornik prošetala gradom u najotkačenijoj traper jakni, i nešto poručila…

Kažu da je stil preslika karaktera, a Ella Dvornik je ljubav svojih pratitelja već odavno kupila upravo svojim kombinacijama koji savršeno reflektiraju njezin slobodan duh. Ellina sklonost eksperimentiranju još je jednom rezultirala genijalnim streetstyle stylingom čiji je fokus stavljen na traper jaknu s ručno oslikanim printom. Što je Ella njime poručila, ali i gdje je nabavila komad za kojim su u rekordnom roku poludjele sve zaljubljenice u modu, provjerite u nastavku…

Da se Ella Dvornik ne ustručava od poigravanja s različitim lookovima, jasno je svima koji je prate na njezinom Instagram profilu. Iako 27 – godišnja blogerica danas uživa u skladnom obiteljskom životu s 15 godina starijim zaručnikom Charles Pearceom i njihovom četveromjesečnom kćerkicom Balie Dee, Ella ne odustaje od svog osebujnog imagea. Tako je svoje mnogobrojne pratitelje ponovno iznenadila novom bojom kose, ali i oduševila traper jaknom s veoma zanimljivim printom. Kreacija je djelo umjetnice Tatjane Grivić koja je na ovaj neizostavni komad sezone naslikala pozadinu ženskog tijela, dok na gornjem dijelu jakne piše: ‘I got it from my mama’.

Budući da je riječ o ručnom radu, mnogi su Ellini pratitelji željeli saznati gdje je jedna od najpopularnijih Influencerica nabavila jaknu za kojoj su svi poludjeli. Uključujući i nas.

Dobila sam ovo od svoje mame’… Zapravo, dobila sam ovo od @miss_grivic koja je ručno naslikala ovu traper jaknu. 😍

 

@elladvornik
@elladvornik
@miss_grivic

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci