Make your day different

Logo Cover

Ella Dvornik i Charles Pearce se zaputili na prvo prekooceansko putovanje s kćerkicom, a evo kako je Balie Dee podnijela put

Ella Dvornik i njezin zaručnik Charles Pearce su se sa svojom kćerkicom Balie Dee zaputili na prvo zajedničko putovanje. I to ni manje ni više nego u daleku, egzotičnu Jamajku. Tako je i njihova mezimica sa svojih šest mjeseci prvi poletjela avionom, a kako je to podnijela – doznajte u nastavku….

Prošlo je šest mjeseci otkako je Ella Dvornik na svijet donijela kćerkicu Balie Dee koju je dobila u vezi sa zaručnikom Charles Peirceom, a tročlana obitelj zaputila se u prvo zajedničko prekooceansko putovanje. I to u egzotičnu Jamajku.  Svaki roditelj zna koliko nepredvidivih situacija iziskuje put u zrakoplovu s malenim djetetom, no čini se kako je šestomjesečna Balee Dee svoje prvo putovanje zrakoplovom podnijela stojećki. Točnije – spavajući što je definitivno najbolji scenariji koji jedan roditelj može zamisliti. Toga je savršeno svjesna i sama Ella koja je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju, a na kadru 27 – godišnja blogerica pozira sa širokim osmjehom na licu dok njezina mezimica mirno spava u maminom naručju.

‘Otključala sam novu razinu sreće – beba je zaspala na zrakoplovu’ – stoji u opisu fotografije, a Ellini obožavatelji s nestrpljenjem očekuju nove detalje i fotografije s ove egzotične avanture u troje.

@elladvornik

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci