Make your day different

Logo Cover

Elizabeth Hurley progovorila o neobičnom odnosu kojeg njeguje s bivšim dečkom Hugh Grantom, novoj ljubavi, ali otkrila i za čim najviše žali

Iako je Elizabeth Hurley zagazila u šesto desetljeće svog života, britanska glumica i dalje svojim izgledom može konkurirati i dvostruko mlađim kolegicama, a unatoč tituli jedne od najljepših žena na svijetu, detalji njezinog ljubavnog života nepoznati su javnosti. Ipak, Elizabeth je u svom posljednjem intervjuu za magazin Graziju dala naslutiti da u njezinom životu ipak postoji netko poseban, ali progovorila i o neobičnom odnosu kojeg njeguje sa svojim bivšim dečkom – Hugh Grantom s kojim je bila 13 godina u ljubavnoj vezi…

‘Ne želim ništa reći jer ne bi bilo fer. Odavno sam se zavjetovala da o ljubavnom životu neću pričati sve dok se ne zaručim.’ – odgovorila je 52 – godišnja Elizabeth na pitanje postoji li u njezinom životu netko poseban te šturim odgovorom dala naslutiti da ipak postoji ‘muškarac o kome još nije spremna govoriti.

@elizabethhurley1

No kada je u pitanju njezina bivša veza s britanskim zavodnikom Hugh Grantom s kojim je bila 13 godina u ljubavnoj vezi, glumica je bila ipak nešto rječitija. Naime, 57-godišnji glumac danas joj je jedan od najboljih prijatelja, a njeguje i odličan odnos s njegovom budućom suprugom Annom s kojim ima troje djece.

@hughgrantlove

‘Hugh je jako sretan s Annom, imaju troje djece, a ja se jako dobro s njom slažem‘, izjavila je Elizabeth koja ima 16 – godišnjeg sina Damiana te je dodala kako najviše žali zbog činjenice da u životu nije imala više djece.

@elizabethhurley1

Fotografije: InstagramHzzo

Slični članci