Make your day different

Logo Cover

Elegancija na kvadrat: Charlize Theron zablistala u profinjenoj kreaciji čija je glavna posebnost top optočen mnoštvom bisera

Oskarovka Charlize Theron slovi za jednu od najbolje odjevenih dama Hollywooda, a tu titulu uspješno je opravdala elegantnim stajlingom u kojem se pojavila na događaju poznatog švicarskog brenda satova Breitling u New Yorku. Zvijezda filma ‘One su bombe’ privlačila je poglede u veličanstvenoj kreaciji koja se sastoji od satenske suknje i topa optočenim mnoštvom bisera koji je cijeli look podigao na višu razinu…

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih glumica na crvenom tepihu, Charlize Theron još jednom je oduševila modnu javnost.

Zgodna 48-godišnja Oskarovka zaštitno je lice brenda Breitling, a na otvorenju nove trgovine u New Yorku blistala je u jednom od najelegantnijih izdanja do sada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Junakinja filma ‘Atomska plavuša’ mamila je poglede u veličanstvenoj kreaciji s potpisom modne kuće Givenchy koja se sastoji od satenske slip suknje i prozirnog topa stvorenog od mnoštvo bisera, a glumica ju je uparila uz predimenzionirani crni sako.

Kao točka na ‘i’ ovoj modnoj priči došle su crne ravne sandale s remenčićima i decentan srebrni nakit.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Charlize Theron (@charlizeafrica)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci