Make your day different

Logo Cover

Ekscentrični, samouvjereni, pametni i slobodni! Donosimo 5 karakteristika osoba rođenih u osebujnom znaku Vodenjaka

Uz horoskopski znak Vodenjaka vežu se mnoge zablude. Oni su mnogo više od slobodnog duha i zbog intrigantnog karaktera potiču nas da želimo znati više o njima. Jako su intuitivni, imaju dobro razvijen buntovnički karakter, ekscentrični su i skloni hedonizmu. U čast njihove vladavine, koja je započela 21. siječnja, donosimo 5 karakteristika ovog horoskopskog znaka…

Vodenjaci su rođeni između 21. siječnja i 19. veljače i pripadaju zračnom elementu Zodijaka (zajedno s Blizancima i Vagama s kojima imaju najromantičniju kompatibilnost).

Zračni znak bi mogli nazvati mozgovnim znakom, vrlo je analitičan, objektivan, pametan čak i pomalo hladan. Ne zamaraju se previše osjećajnom stranom, više ih vodi razum. Vodenjakom vlada planet Uran, koji vlada promjenama i svim vrstama nekonvencionalnih i neočekivanih osobina naše prirode.

@milanfashion2015_

1) Uvijek vide najbolje u drugima

Jedna od najboljih osobina Vodenjaka je da je uvijek spreman vidjeti najbolje u drugoj osobi. Vodenjaci su ljudi koji vas neće ocjenjivati na račun glasina, već uistinu vjeruju da imate odgovarajuće odgovore unutar sebe samoga  – čak i ako to znači da moraju duboko kopati kako bi ih pronašli.

Također vjeruju u druge šanse, sve dok im se pokaže da to zaslužujete. Ipak, sposobni su namirisati laži na kilometre, stoga nemojte zloupotrebljavati njihovu dobrotu.

@streetstyle_belgrade

2) Vodenjaci su hodajuća misterija

Nakon susreta s Vodenjakom možete se svašta pitati, ali vjerojatno nećete dobiti puno odgovora. Njihova rezerviranost otežava otkriti žele li da se družite da ih pustite ne miru jer istovremeno izgledaju sretno što vas vide i ravnodušno prema vašoj nazočnosti. Zbunjujuće, zar ne?

@streetstyle_belgrade

3) Ne boje se zauzeti za sebe

Vodenjak je štošta, ali nikada nije otirač o kojeg svatko može obrisati noge. Bilo da se bori za cilj u koji vjeruje ili se brani argumentom, Vodenjak je snažan i ne boji se zauzeti za sebe. Jednom kada njima zavlada strast koja im je pokretač, gotovo ih je nemoguće pobijediti.

@milanfashion2015_

4) Idu na sve ili ništa

Zvuči kao dobra kvaliteta, ali kada je u pitanju Vodenjak, to je ekstremno. Iako je istina da Vodenjak nikada ne čini ništa na pola, on također ima tendenciju učiniti i reći svakakve stvari kako bi rekao svoju poantu. Pripadnici ovog horoskopskog znaka mrzi kada im se govori što moraju napraviti, stoga baš i ne vole slijediti pravila. Poznato je da su skloni pobuni što ih često dovodi do problema.

@streetstyle_belgrade

5) Imaju vatreni temperament i teško ih je obuzdati

Nećete susresti Vodenjaka koji logično gleda stvari, ali on će pokušati problem okrenuti naopako kako bi ga riješio. On drukčije vidi svijet, što je i inspirativno i genijalno. Njihova potreba za dominacijom rezultirat će vatrenim temperamentom. Iako je istina da vole nova poznanstva, nikada ih nećete u potpunosti moći vezati za sebe. Njihova sloboda i neovisnost dio su njihova identiteta.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci