Make your day different

Logo Cover

Dwayne Johnson: ‘Ako želite razumjeti najsnažniji trenutak koji život može ponuditi, gledajte porođaj svog djeteta’

Glumac Dwayne Johnson postao je otac po treći put. Naime, njegova djevojka Lauren Hashian na svijet je donijela njihovu drugu kćerkicu, a prva zajednička fotografija ponosnog oca i njegove mezimice u kratkom je roku postala viralni hit…

‘Blagoslovljen sam i ponosan što mogu objaviti da je na svijet stigla još jedna snažna djevojčica. Tiana Gia Johnson stigla je na ovaj svijet poput sila prirode, a mama Lauren ju je donijela poput rock zvijezde. Cijeli su me život okruživale i odgajale snažne žene, ali nakon što sam bio uz Lauren tijekom cijelog porođaja, teško mogu objasniti novu razinu ljubavi, poštovanja i divljenja koje osjećam prema Lauren i svim ostalim majkama i ženama. Poruka džentlmenima: važno je da ste uz svoju damu, da bude podrška… držite je za ruke, za noge, štogod da pomaže. Ali ako želite razumjeti najsnažniji trenutak koji život može ponuditi – gledajte porođaj svojeg djeteta. Promijenit će vam život, poštovat ćete i diviti se ženama’ – stoji u opisu fotografije koju je Dwayne Johnson, poznatiji kao The Rock objavio na svom Instagram profilu.

 

@therock

Dwayne i Lauren imaju i dvogodišnju kćer Jasmine Lia, a akcijski glumac iz prijašnje veze ima 16-godišnju Simone Alexandru.

A post shared by therock (@therock) on

@laurenhashianofficial

Fotografije: Instagram


Slični članci