Make your day different

Logo Cover

Dvostruki razlog za slavlje! Ivan Vukušić napravio iznimku i progovorio o uspjehu svoje lijepe supruge, a jednim detaljem otkrio i sretnu vijest

Ivan Vukušić, popularni televizijski i radijski voditelj, ima dvostruki razlog za ponos i slavlje; otkrio je da je njegova supruga Ivona Vukušić stekla titulu dr.med.dent., specijalistice endodoncije i restaurativne stomatologije, ali i da im u obitelj stiže prinova…

Ivan Vukušić rijetko kada otkriva detalje iz svog privatnog života, čak i kada su u pitanju društveni mediji no veliki događaji na koje je iznimno ponosan vrijedni su iznimke. Tako se na Instagramu uz pohvalio velikim uspjehom svoje supruge Ivone. Na jednoj fotografiji neki su primjetili blago zaobljeni trbuščić pa se, među brojnim čestitarima, našlo se i jedno pitanje: ‘Jel to slavljenica trudna? Umjsto odgovora Ivan Vukušić ‘stisnuo’ je lajk.

Instagram/screenshot @tojevuk

Omiljeni domaći voditelj inače ne voli otkrivati previše detalja iz privatnog života, ali je iz fotoalbuma jasno da supružnici uskoro očekuju rođenje svoje prve bebe, što će biti kruna njihove ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Vukusic (@tojevuk)

Ivan Vukušić sve je iznenadio kad je u veljači objavio da se oženio sa svojom dugogodišnjom djevojkom Ivonom, rođenom Splićankom.

Bračne zavjete sa samozatajnom stomatologinjom Ivonom voditelj je izmijenio na intimnoj ceremoniji u Zagrebu. Prema fotografijama koje je tada objavio putem Instagram Storyja, a koje su ovjekovječili njegovi prijatelji, moglo se vidjeti kako je mladenka odabrala romantičnu, čipkastu vjenčanicu otvorenih leđa.

Iduće snimke i fotografije otkrile su tada prvi ples mladenaca koji su otplesali uz glazbenu pratnju jednog od naših najtalentiranijih mladih izvođača Filipa Rudana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Vukusic (@tojevuk)

Ivan Vukušić i Ivona u vezi su od 2019., no rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti. Voditelj o svojoj partnerici nikada nije htio direktno govoriti, no u intervjuu za Gloriju Glam otkrio je da je ljubav za njega ‘kada je smiješno, mučno, s leptirićima, lagano, komplicirano ili kad jednostavno ne ide. Kada je pogled oči u oči toliko jasan da su sve riječi suvišne. Kada odlaziš, a voliš i kad ostaješ, no znaš da treba otići. Sve je to ljubav.’

U tom istom intervjuu otkrio je i da kod partnerica najprije primjećuje kako se nose – garderobom, izgledom, dobrim i lošim danom te sa mnom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Vukusic (@tojevuk)

Foto: Instagram
Slični članci