Make your day different

Logo Cover

Dvije voditeljice odmjerile snage i pokazale svoju beskrajnu sreću – sve kroz jedan Gibonnijev stih

Iako Nives Ivanišević dosad nije javno potvrdila vijest da očekuje prvo zajedničko dijete sa svojim suprugom, teniskim ‘asom’ Goranom Ivaniševićem, službena potvrda divnih novosti stiže u najslađem mogućem obliku. Naime, Narodni radio je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj Nives pozira sa svojom kolegicom Doris Pinčić Rogoznicom koja je također u slatkom iščekivanju, a sreću budućih majki najbolje je opisao jedan Gibonnijev stih…

Posljednjih nekoliko tjedana sve su glasnija šuškanja kako Goran Ivanišević, najveći hrvatski tenisač svih vremena i pobjednik Wimbledona i radijska voditeljica Nives Čanović, danas Ivanišević, očekuju svoje prvo zajedničko dijete. Poznati supružnici vijest o dolasku prinove nisu javno potvrdili, ali ni demantirali. Ipak, službena je potvrda stigla u obliku fotografije koja je objavljena na Instagram profilu Narodnog radija. Na njoj poziraju Nives Ivaniđević i Doris Pinčić Rogoznica, a dvije kolegice su ‘odmjerile’ svoje trudničke trbuščiće.

‘Jedna malo prije, a druga kasnije’ – stoji u opisu fotografije koja je kroz stihove glazbenika Gibonnija dočarala svu sreću i uzbuđenje dvije buduće majke.

 

@narodniradio

46 – godišnji veteran bijelog sporta iz braka s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović ima dvoje djece; 15 – godišnju kćer Amber Mariju i 10 – godišnjeg sina Emanuela. Njihova 17 godina duga ljubavna priča okončana je rastavom prije pet godina. Za Nives je, pak, ovo prvi brak u kojem će se po i prvi put ostvariti i u ulozi majke.

@nivessimpson

Doris pak očekuje svoje drugo dijete sa svojim suprugom Borisom Rogoznicom, a ulozi starijeg brata silno se veseli njihov četverogodišnji sin Donat koji će u lipnju postati stariji brat malenoj djevojčici.

@dorispincicrogoznica_doda

Fotografije: Instagram


Slični članci