Make your day different

Logo Cover

Doznajte zašto je Kalmar Hair & Skin Boutique oaza u kojoj beauty ovisnice pronalaze upravo ono što im je potrebno

Koliko god ga pokušali produžiti, ljetu je došao kraj. Iz jedne tople i opuštenije rutine, kada je u pitanju njega, prelazimo u onu intenzivniju kako bi dodatno nahranili svoju kožu, kosu, nokte.

Sunce i sol učine svoje i sada je idealno vrijeme za povratak u svakodnevicu koja je često ubrzana i u kojoj nemamo toliko slobodnog vremena. Upravo zato, svaki trenutak proveden ‘za sebe’ je dragocjen.

Oaza u kojoj mnoge klijentice pronalaze upravo ono što im je potrebno i to na jednom mjestu je Kalmar Hair & Skin Boutique.

Topla dobrodošlica već pri samo ulasku, omiljeni napitak i rituali kojima je teško odoljeti, izdvajaju ovaj salon koji je mnogima puno više od ‘odlaska frizeru’.

Kombinacija vrhunske usluge i kvalitetnih proizvoda, rezultiraju uvijek lijepom i njegovanom kosom, a specijalizirani tretmani pomoći će svakome tko ima određen problem.

Osim wellness tretmana za zdravlje i sjaj kose, Kalmar nudi i usluge manikure, pedikure i depilacije.

‘Sve na jednom mjestu’ je činjenica koja itekako olakšava stvar. Osim savršene boje kose ili fen frizure, na ovom mjestu je moguće zakazati termin za preciznu manikuru i pedikuru, a nakon što jednom isprobate Kalmar depilaciju, vaša koža će vam biti zahvalna.

.

Upravo ova provjerena adresa može se pohvaliti bogatom ponudom proizvoda za kosu, među kojima pažnju oduzima posebna linija Chronologiste s potpisom brenda Kérastase.

Osim što obnavlja, razvijena je kako bi kosi pružila profesionalno rješenje u prevenciji preranog pojavljivanja znakova starenja te je duže održala zdravom, elastičnom i sjajnom.

.

Proizvodi linije kombiniraju naprednu tehnologiju i nezaboravno osjetilno iskustvo, a sadrže koncentraciju dragocjene i visoko učinkovite molekule Abyssine, koja potječe iz morskih dubina.

Odlazak u salon, trebao bi biti ritual u kojem svaki pojedinac uživa te mjesto na kojem je sva pažnja posvećena upravo vama.

.

Sve novosti i potrebne informacije možete pronaći na adresi: Opatijska ulica 9 u Rijeci, kao i na službenoj Instagram stranici ovog jedinstvenog beauty boutiquea.

.
.

Foto: Bojan Zibar, Matea Smolčić Senčar, Studio Impala

Slični članci