Make your day different

Logo Cover

Dosadilo vam je klasično božićno drvce? Pronašli smo 15 genijalnih ideja za alternativni ‘bor’ koje vas neće puno koštati

Malo tko se neće složiti da miris zimzelenog božićnog drvca u prostor unosi poseban osjećaj i istinski duh Božića. Jelka simbolizira vječnost života, blagostanje i rajski vrta u kojemu vječno buja snaga života i obilja. Ipak, posljednjih godina sve veći broj ljudi okreće se nekonvencionalnim božićnim drvcima koja se s lakoćom mogu izraditi, a u bilo koju prostoriju vašeg doma unijet će dozu originalnosti i šika. Ako ste ove godine odlučili zamijeniti klasičnu jelku s alternativnom dekoracijom, u nastavku potražite inspirativne ideje s Instagrama koje nije teško ‘ukrasti’…

Okićena jelka najvažniji je simbol Božića koji u svaki dom unosi toplinu i raskoš. Iako bez njega možemo zamisliti najiščekivaniji blagdan u godini, mnogima kupovanje i smještanje bora u vlastiti dom može predstavljati problem.

Bespuća Interneta danas su prepuna ideja savjeta kako napraviti vlastito alternativno ‘drvce’. Ukrašavanje ljestvi jedna je od najjednostavnijih božićnih dekoracija, ali to nije jedini način.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Cox & Cox (@coxandcox)

Osim što izgledaju vrlo originalno i chic, alternativna drvca uštedjet će vam brigu oko pospremanja i usisavanja iglica. Također, na ovaj način doprinosite zaštiti okoliša, što je još jedan od razloga zašto zamijeniti klasično drvce nekim otkačenim i neobičnim.

Kako bismo vas potaknuli da probudite kreativca u sebi i oduševite svakog gosta posebnim ugođajem u vlastitom domu, pronašli smo 15 maštovitih ideja za malo drugačija božićna drvca:

@_fiffi_d-
@_wildforyou
@adobrincic
@amyrosecrystaljewellery
@anordicmoment
@bloomingville
@countrifiedcasa
@coxandcox
@dreaming.of_christmas
@familyandhomefinds
@karlaturner.wellnessadvoc
@mukha_craft
@coxandcox
@coxandcox
@coxandcox

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci