Make your day different

Logo Cover

Dosadile su vam obične božićne kuglice? Pronašli smo 15 malo drugačijih ukrasa za bor po pristupačnoj cijeni koji jamče ‘wow-efekt’

Okićena jelka najvažniji je simbol Božića koji u svaki interijer unosi dozu čarolije i poseban sjaj, a ove godine trend su malo drugačiji ukrasi koje će zapeti za oko svakom gostu. Uz standardne, minimalističke kuglice, svom božićnom drvcu podarite originalno ruho upečatljivim dekoracijama za ‘wow-efekt’ koje se mogu pronaći u popularnim dućanima za uređenje i opremanje doma. Kako bismo vas nadahnuli i olakšali vam potragu za otkačenim i zanimljivim ukrasima, pronašli smo 15 malo drugačijih modela po pristupačnim cijenama koji bi sutra mogli nestati s polica…

Ni jedan dom nije potpun bez raskošne jelke (ili alternativnog drvca) koje unosi dašak čarolije te simbolizira mir, ljubav i svjetlost.

Iako se već sigurno možete pohvaliti pozamašnom kolekcijom kuglica od prijašnjih godina, ovih blagdana osvježite je nekim novim i otkačenim ukrasima koji će vašem boru podariti ‘wow-efekt’.

@raeder_designstories

Osim standardnih, jednobojnih kuglica, ove sezone u trendu su i nešto drugačije dekoracije s razigranim motivima, poput table čokolade, šljokičastih klizaljki, minijaturnih vezova i ukrasa s perjem.

Pastelne boje poput ljubičaste, nježno ružičaste i krem vaše drvce će pretvoriti u romantični ukras doma, a uz njih će se savršeno uklopiti detalji poput dekoracija s perjem, cirkonima i tilom koji će vaše drvce dodatno osvježiti i učiniti ga zanimljivim.

 
@marinskiheartmades

Volite li se igrati s bojama, oblicima, materijalima i ručnim radom, otkačeni bor idealan je za vaš dom. U ovoj priči nema ograničenja pa pustite mašti na volju i posegnite za ukrasima poput crveno-bijele lizalice, unikatnih zvončića pa čak i paprenjaka.

Ako još niste okitili svoju jelku ili pak tražite razigrane kuglice koje će mu dati novu dimenziju uz postojeće, odabrali smo 15 malo drugačijih ukrasa po pristupačnoj cijeni koji ne prolaze nezapaženo:

Home By Ciss, 49,95 kn
Home By Ciss, 14,95 kn
Home By Ciss, 139,95 kn
Home By Ciss, 69,95 kn
Home By Ciss, 44,95 kn

Home By Ciss, 24,95 kn
Home By Ciss, 24,95 kn
ASOS, € 16.99
Asos, € 6.99
Emmezeta, 9,99 kn
Emmezeta, 24,99 kn
Emmezeta, 14,99 kn
Emmezeta, 39,99 kn
Emmezeta, 14,99 kn

Instagram vrvi od šarmantnih dekoracija za božićno drvce kakve još nismo vidjeli, a ovo su neke od najljepših koje možete pokušati i sami izraditi:

@raeder_designstories
@raeder_designstories
@gdy_meza_nie_ma_w_dom
@vintagerefashioned
@xmas.balls
@hannahdoodlecrafts
@_alison_michel_
@_bysadie_
@whiskynomad
@matt_careywilliams
@snowmuchlife
@babazaklawiatura
@captaintracey
@marinskiheartmades
@talk_withletters
@atoutcoeurdesign
@with_love_decor_
@partyfiesta_cubicon

Foto: Instagram / promo

Slični članci