Make your day different

Logo Cover

Doris Pinčić utjelovila holivudski glamur u tamnocrvenoj (svjetlucavoj!) toaleti, ali nešto drugo privuklo je veću pozornost od haljine

Doris Pinčić Guberović pripala je uloga voditeljice na 30. dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta koja se održala u zagrebačkom HNK. Nagrade se dodjeljuju za najbolja umjetnička ostvarenja iz područja dramske, radijske i televizijske umjetnosti, opere te plesne umjetnosti. HRT-ova zvijezda nije propustila priliku besprijekorno se dotjerati, a ovoga puta zablistala je u raskošnoj, tamnocrvenoj toaleti koja joj je pristajala kao salivena. Obožavateljima bivše glumice nije promaknuo niti vjenčani prsten koji je privukao veliku pozornost…

Nakon dvije godine pauze, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu održala se 30. dodjela Nagrada hrvatskog glumišta, a svečanu dodjelu vodila je Doris Pinčić Guberović. 

Poznata 34 – godišnja Zadranka sjajno se snašla u ovoj ulozi, a pritom je sve oduševila svojim besprijekornim stajlingom koji joj je osigurao same pohvale.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

Voditeljica emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ posegnula je za upečatljivom (i vrlo glamuroznom!) tamnocrvenom haljinom koja se isticala asimetričnim porubom, naborom na boku i svjetlucavim materijalom koji se presijavao.

Izdanje u duhu holivudskog glamura voditeljica je zaokružila srebrnim sandalama s remenčićem, a kosu je raspustila u profinjene, valovite uvojke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

Vidno raspoložena Doris nije skidala osmijeh s lica, a mnogima nije mogao promaknuti niti vjenčani prsten koji je zablistao na njezinoj ruci.

Podsjetimo, lijepa Zadranka prije dva tjedna izrekla je sudbonosno ‘da’ 13 godina starijem menadžeru Davoru Guberoviću. Bračne zavjete par je izmijenio na intimnoj ceremoniji u Zagrebu, a za svoj važan dan HRT-ova voditeljica zablistala je u elegantnom, bijelom odijelu i ružičastim salonkama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

Za HRT-ovu voditeljicu i daruvarskog menadžera ovo je drugi brak. Doris iza sebe ima brak s glazbenikom Borisom Rogoznicom, s kojim ima dvoje djece, a njezin sadašnji suprug iz prethodnog braka također ima dvoje djece.

Par su spojili zajednički interesi – planinarenje i aktivnosti u prirodi, a zajedno su se popeli na Kilimandžaro, o čemu je televizijska voditeljica pisala na društvenim mrežama.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci