Make your day different

Logo Cover

Doris Pinčić rodila treće dijete! Prinova je stigla kao najljepši poklon dan nakon 35. rođendana, a poznat je i spol

Televizijska voditeljica Doris Pinčić rodila je svoje treće dijete. Kako doznaje Gloria, lijepa Zadranka i suprug Davor Guberović dobili su kćerkicu, a prinova je stigla kao najljepši poklon dan nakon što je HRT-ova zvijezda proslavila 35. rođendan.

Voditeljica Doris Pinčić Guberović i njezin suprug, menadžer Davor Guberović jutros su dočekali prvo zajedničko dijete, doznaje magazin Gloria.

Voditeljica emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ svoje treće dijete – djevojčicu, rodila je u utorak ujutro u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

Osim presretnih roditelja, prinovi se najviše vesele njezino četvero polubraće. Naime, Doris iz braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu, a daruvarski menadžer iz bivšeg braka ima dva sina.

Podsjetimo, lijepa Zadranka i daruvarski menadžer bračne zavjete izmijenili su 11. studenog na intimnoj ceremoniji u Zagrebu.

Doris Pinčić Guberović i Davor Guberović

Par su spojili zajednički interesi – planinarenje i aktivnosti u prirodi, a zajedno su se popeli na Kilimandžaro, o čemu je televizijska voditeljica pisala na društvenim mrežama.

Krajem veljače potvrđeno je da će supružnici postati roditelji prvog zajedničkog djeteta. ‘Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće’, rekla je Doris krajem veljače za Gloriju i dodala kako se nalazi u drugom tromjesečju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci