Make your day different

Logo Cover

Donosimo veliki vodič kroz seksualnu kompatibilnost svakog horoskopskog znaka! Doznajte s kim se najbolje slažete među plahtama, ali i kako ga osvojiti

Osim odgovora na ljubavna pitanja, u Zodijaku možete pronaći i one koji će vas usmjeriti prema idealnom seksualnom životu ili barem pronalasku partnera koji će htjeti zadovoljiti sve vaše potrebe. Iako se broj postojećih seksualnih preferencija teško može izmjeriti, sve je teže pronaći nekog tko će one vaše savršeno nadopuniti svojima. U nastavku doznajte s pripadnicima kojeg horoskopskog znaka se najbolje slažete u krevetu, ali i kako ga uspješno osvojiti…

Dobar seks nije jedini preduvjet za kvalitetan partnerski odnos – ali svakako je jedna od važnijih komponenti! Iako čak i jednostavan seksualni odnos može polučiti užitak, malo stvari je gore od trenutka kad vam partner koji je obećavao puno ne ispuni užitke u krevetu.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Iz tog razloga je Phyllis Vega, autor knjige ‘Erotska astrologija: Otkrivanje seksualnih tajni Vašeg horoskopa’ odlučio razložiti horoskopske znakove prema seksualnim preferencijama i najkompatibilnijim seksualnim parnjacima svakom pojedinom znaku.

@tuzhiloff

Kako prenosi Your Tango, čak i ako se vaša simpatija ne nađe među predloženim parnjacima, barem ćete moći uvidjeti koje karakteristike bi vas mogle dodatno zbližiti.

Osim toga, ovim vodičem uvidjet ćete koje osobine možete istaknuti kako biste pridobili osobu koja vam se sviđa te na koji način vaš (budući!) partner razmišlja kad je riječ o seksu.

 
@tuzhiloff

OVAN (21. ožujka – 19. travnja)

Seksualni stil: strastveni, a nestrpljivi, Ovnovi što prije žele dobiti sve od svog partnera. Vode se djelima, a ne riječima pa im romantične geste i sanjarenje o odnosu s partnerom neće puno značiti.

Oni znaju što žele i žele to odmah, a ako ste to upravo vi, potpuno će vam se posvetiti u pružanju zadovoljstva čak i ako nisu pretjerano skloni dugoj predigri.

Pali ih sve novo i različito od dosadašnjih iskustava, čak i strastvena agresivnost. Odbija ih rutina, suptilnost i bilo kakve naznake dosade u odnosu.

Seksualno kompatibilni znakovi: Lav, Strijelac, Blizanac, Vodenjak

@tuzhiloff

BIK (20. travnja – 20. svibnja)

Seksualni stil: ovi horoskopski znakovi žele polako ući u zavođenje i veliki su obožavatelji romantičnih večera kao uvertira u strastvenu noć.
Veoma su senzualni pa čak i ako na početku budu dvojili oko upuštanja u odnos, jednom kad se prepuste postat će nezasitni. Cijene oprezan i nekompliciran seksualni odnos, ali imaju libido koji može trajati do dugo u noć.

Uzbuđuju ih tradicionalni načini zavođenja poput ružinih latica na svježoj posteljini, spora jazz glazba i šarmantni pokloni poput fine butelje. Ne pali ih kinky ponašanje u seksu i korištenje seksualnih igračaka koje iziskuju agresivnost.

Seksualno kompatibilni znakovi: Djevica, Jarac, Rak, Škorpion

@tuzhiloff

BLIZANCI (21. svibnja – 20. lipnja)

Seksualni stil: Blizance je prvo potrebno uzbuditi riječima, na mentalnoj razini, da bi mogli prijeći na onu fizičku. Kad ostvarite kemiju s Blizancem, djelujte brzo dok ne otkriju interes za nešto drugo (ili nekog drugog!).

Vole otvoreno razgovarati o seksu, a i tijekom samog odnosa i ne preferiraju dugotrajno maženje nakon vruće akcije.

Pali ih inovativnost i strastveni razgovor. Želite li ih zavesti, smišljajte nove ideje, lokacije i pozicije i otvoreno ih predlažite. Želite li ih ipak odbiti od sebe, učinit ćete to tako da se pretjerano vežete za njih i postanete ovisni o njima poput nadzornih kamera.

Seksualno kompatibilni znakovi: Vaga, Vodenjak, Ovan, Lav, Strijelac

@tuzhiloff

RAK (21. lipnja – 22. srpnja)

Seksualni stil: Rakove je potrebno zavesti polako i ni u ludilu nemojte očekivati da će vam se odmah prepustiti. Većina će se pokazati u punom sjaju strasti tek kad dođe do stabilne veze.

U tom trenutku postaju intimni, intenzivni i senzualni ljubavnici. ako se na početku čine sramežljivi, pružite im svoje srce i otkrit ćete da se u njima kriju pomalo posesivni, ali neograničeno strastveni partneri.

Zavedite ih dobrom hranom i konstantnim pružanjem povjerenja. Kad shvate da mogu biti ranjivi pred vama, otkrit će svoje najdublje tajne i najmračnije seksualne aspiracije. S druge strane, budete li ih ignorirali ili bježali od njih, nikad vam se neće vratiti jer takvo ponašanje neće moći zaboraviti ni prijeći preko toga.

Seksualno kompatibilni znakovi: Bik, Djevica, Jarac, Ribe

@tuzhiloff

LAV (23. srpnja – 22. kolovoza)

Seksualni stil: kao i u cijelom životu, ovaj znak Zodijaka obožava biti dramatičan u krevetu. Budete li ih idolizirali, izvući ćete ono najbolje od njih.

U vašim očima žele biti poput božanstva, a zauzvrat će vam pokazati do koje mjere mogu biti posvećeni, inovativni i strastveni u seksu. Najbolje od svega je što ne prihvaćaju negativni odgovor na vlastite ideje pa možete očekivati puno uzbuđenja u krevetu.

Pali ih neograničeno obasipanje komplimentima – libido im skače čim krenete naglašavati koje karakteristike su vas natjerale u odnos s njima. Odbija ih čak i mala naznaka manipuliranja jer upravo oni žele biti glavni, ili barem živjeti u takvom uvjerenju.

Seksualno kompatibilni znakovi: Ovan, Strijelac, Blizanac, Vaga

@tuzhiloff

DJEVICA (23. kolovoza – 22. rujna)

Seksualni stil: općeprihvaćeno mišljenje je da su Djevice čedne, no one su ustvari prilično izbirljive. U odnosu će se isticati kao sladunjavi, romantični i uredni. Iako će se prije istaknuti kao submisivni nego dominantni, predložite li im nešto novo, postat će veoma uzbuđeni.

S njima uvijek možete istraživati nešto drugo, ali ne pazite da ne odlutate predaleko od njihovih granica komfora.

Uzbuđuje ih svježa posteljina, tradicionalno udvaranje i stabilna rutina. Pokažete li im da vam je stalo do njih brigom i malim gestama, bit će vam odlični partneri. Nikako ih nemojte prisiljavati na odnos, niti postupati pretjerano agresivno.

Seksualno kompatibilni znakovi: Bik, Jarac, Rak, Ribe

@tuzhiloff

VAGA (23. rujna – 22. listopada)

Seksualni stil: sofisticirane Vage su veliki intelektualci i perfekcionisti. Najviše ih intrigiraju novi seksualni koncepti i mentalna seksualna stimulacija. To su znakovi otvorenog uma i vole isprobavati nove stvari, no većina nije previše zainteresirana za ulazak u ekstremne odnose koji uključuju BDSM.

Vole prakticirati odnos u ukusno uređenoj (spavaćoj!) sobi a najviše ih pali kad im pružite kvalitetnu večer, poklone ili bilo što drugo – dok god pripada najvišoj klasi. Odbija ih mediokritet – poput seksa u jeftinom hostelu ili nekoj lokaciji koja ne iziskuje velik budžet.

Seksualno kompatibilni znakovi: Blizanci, Vodenjak, Ovan, Lav

@tuzhiloff

ŠKORPION (23. listopada – 21. studenog)

Seksualni stil: rasprostranjeno mišljenje je da Škorpioni mogu biti seksualni manijaci, no ustvari su prilično pronicljivi u odabiru partnera. Misteriozni a intenzivni, ovi znakovi Zodijaka radije će živjeti u celibatu nego pristati na plah seksualni odnos.

Sive zone ne postoje u njihovom odnosu, vole dinamiku i uzbuđenje no jedino ako s partnerom ostvare neku dublju povezanost prije prepuštanja strastima.

Želite li osvojiti Škorpiona, naoružajte se snagom i pripremite na mračnu erotičnu akciju. Osim toga, uzbuđuje ih međusobno partnersko razumijevanje, pogotovo ako te se voljni upustiti u pomalo nastrana iskustva.

Ne vole dosadne partnere, kao ni one koji ih gnjave. Postanete li asertivni prema njima i budete li ima previše otimali kontrolu, izbrisat će vas iz svoje crne knjižice.

Seksualno kompatibilni znakovi: Rak, Ribe, Blizanci, Vodenjak

@man_concept

STRIJELAC (22. studenog – 22. prosinca)

Seksualni stil: ovi gorljivi i entuzijastični partneri učinit će sve što želite u krevetu, ali osjete li bilo kakvo sputavanje ili želju za bijegom, vrlo brzo ćete ih morati pozdraviti.

Ipak, dok ih još imate u rukama, budite spremni na nezaboravne avanture i odnos u kojem je neograničena zabava ultimativni prioritet. Probudit ćete njihovu požudu odlaskom na nova mjesta, a osim toga lako ih je nagovoriti na bilo što, bilo kada i bilo gdje.

Najviše ih pali avantura te će stoga uživati u osvajanju svoje simpatije. Kad ga jednom pridobiju, neće se ograničavati u isprobavanju svih seksualnih tehnika i pozicija. U skladu s tim, predvidljivost im je odbojna. Budete li ih ograničavali na monotoniju i rutinu, ne očekujte da će se dugo zadržati uz vas.

Seksualno kompatibilni znakovi: Ovan, Lav, Blizanci, Vaga,Vodenjak

@man_concept

JARAC (22. prosinca – 19. siječnja)

Seksualni stil: na glasu kao radoholičari, Jarci će se pokazati kao vrijedni ne samo u poslovnim, već i u seksualnim obavezama. Ljubavnici u ovom znaku Zodijaka su ambiciozni, odgovorni i pomalo ovisni o partneru, ali zato su nepresušan izvor strasti.

Ispod profesionalne vanjštine krije se spremnost za ljubavnu akciju i ako ga prihvatite kao partnera bit će osjećajan, izravan i posvećen užitcima.

Privlače ih pametni i uspješni ljudi koji su spremni napraviti prvi korak i imaju strpljenja pričekati ih da završe sa svim obavezama kako bi se potom mogli prepustiti igri u krevetu. Kao i sve, vole planirati spojeve i romantične večeri.

Odbijaju ih suviše spontane osobe i oni na glasu kao čudaci. Neće trpjeti nekog tko će im upadati u već dovoljno zauzet raspored, kao ni oni koji će ih kočiti na putu do ostvarenja svih zacrtanih uspjeha.

Seksualno kompatibilni znakovi: Bik, Djevica, Rak, Škorpion, Ribe

@man_concept

VODENJAK (20. siječnja – 18. veljače)

Seksualni stil: slobodoumni i ekscentrični, Vodenjaci su nezaustavljivi kad je riječ o seksualnim nagonima. Libido im raste recipročno s intelektualnom stimulacijom i najviše će se zagrijati oko partnera s kojim mogu uživati u žustrim raspravama.

Odnos započinju hladne glave i pomalo rezervirano samo kako bi se kasnije mogli osloboditi i potpuno iskreno prepustiti strastima. Odaju dojam nedostižnosti pa ih nemojte pokušati posjedovati, već ih probajte osvojiti intelektom, razgovorom i iskazivanjem neobičnih osobina.

Odbijaju ih konvencionalni tipovi ljudi – oni traže nekog koga mogu uobličiti u seksualnog manijaka, ili nekog tko to već je. Osim toga, sigurno ćete ih odbiti pokušate li im oduzeti slobodu ili ih ograničiti na bilo koji način.

Seksualno kompatibilni znakovi: Blizanci, Ovan, Lav, Strijelac

@tuzhiloff

RIBE (19. veljače – 20. ožujka)

Seksualni stil: Ribe su ljubavni kameleoni, odnosno lako se prilagođavaju željama i potrebama partnera. S obzirom na to da su veoma emotivni, vrlo dobro znaju kako zadovoljiti druge, ali i primiti užitke.

Po prirodi su puni ljubavi, entuzijastični i srčani a uz to na seks gledaju kao zabavnu aktivnost pa će mu pristupiti otvorenog uma i srca. Od partnera očekuju fantastičan provod u krevetu, a pali ih predigra u obliku igranja uloga jer su veliki sanjari i imaju bujnu maštu.

Seksualni odnos s Ribom postat će ugrožen kad ju počnete ignorirati i zapostavljati. Kako bi zaštitili svoju emotivnost, udaljit će se od vas s prvim hladnim znakovima u komunikaciji.

Seksualno kompatibilni znakovi: Škorpion, Rak, Bik, Djevica, Jarac

Pripremila: Silvija Valjin

Slični članci