Make your day different

Logo Cover

Donosimo veliki mjesečni horoskop za veljaču! U plodovima ljubavi uživat će Vage i Jarčevi, Lavovima stiže vrijeme promjene, a Ribe…

Najkraći i najromantičniji mjesec u godini je pred nama, a za neke horoskopske znakove bit će uistinu poseban. Za mnoge će ovo biti mjesec u kojem će privesti kraju ono što su započeli, a pojedinci će morati neke stvari ostaviti iza sebe kako bi mogli krenuti dalje. Pripadnici nekih horoskopskih znakova prštati će od energije, a drugima će trebati dodatan push. U nastavku doznajte što vaš horoskopski znak očekuje u veljači…

Iako se činilo kako će siječanjska depresija trajati vječno, gotovo da se nismo niti okrenuli, a veljača je već pristigla na vrata.

Kome će mjesec ljubavi biti u znaku novih početaka, a tko će se posvetiti karijeri? Ako je vjerovati astrolozima, smiješi nam se mjesec velikih promjena.

@milano_streetstyle

Ovan

Pred pripadnicima ovog horoskopskog znaka je izrazito težak mjesec. Neće nedostajati drame, osjećaja odvojenosti i zahlađenja odnosa. Osim toga, suočiti ćete s nedostatkom inspiracije i nepredviđenim odgodama na poslu. Većini Ovnova koristit će njihova tvrdoglavost jer neće odustati. Početi ćete više vremena razmišljati o prošlosti, a svoja razmišljanja nastojite podijeliti s dragim ljudima.

Bik

Bikovi će morati obuzdati svoj nagon kontroliranja, pogotovo kada su u pitanju odnosi. Morat ćete se naučiti obuzdati i prihvatiti da stvari ponekad neće ispasti onako kako ste planirali. Primijetit ćete znatan razvoj društvenog života, što će posebice osjetiti slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka. Zauzetim Bikovima neće odgovarati nesloboda i neovisnost koju imaju u vezi, što znači da vas očekuje ozbiljan s partnerom.

@streetstyle_belgrade

Blizanci

Veljača će za Blizance biti mjesec prepun konflikata. Na vidjelo će izaći informacije koje će vas natjerati da mnoge stvari u životu pogledate iz drugog kuta, zbog čega će se mnogi pripadnici ovog znaka povući u sebe. Jedino što vam je zaista potrebno u nadolazećim danima jest pobjeći od svega. Potreban vam je odmor od okolne vreve, buke, svakodnevnih obaveza i problema. Sredinom mjeseca stvari će početi ići na bolje.

@streetstyle_belgrade

Rak

Za Rakove će veljača biti mjesec ispunjen poslovnim obvezama. Sve što ćete raditi, uglavnom će biti vezanu za vašu karijeru, a rezultat će biti iznimno uspješan. Mjesec ljubavi neće se pokazati osobito sretnim za samce, no zato nadolazeće proljeće mnogo obećava. Zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka čvrsto će stajati u svojim odnosima.

@streetstyle_belgrade

Lav

Pred Lavovima je mjesec velikih promjena, a većina njih dogodit će se kao rezultat nekih odluka iz prošlosti. Veljača je vrijeme za obnovu odnosa, i s članovima obitelji i s voljenom osobom. Usamljeni ljudi imat će priliku upoznati ljubav svog života. Ako se s nekim već čujete neko vrijeme, sada će se odnos razviti na drugu razinu. Astrolozi savjetuju da obratite pažnju na Škorpione, Bikove i Vage u svojoj blizini – mogu vam uvelike pomoći u donošenju odluka.

Djevica

Iako će financijska situacija biti stabilna, razborite i temeljite Djevice morati će se dodatno potruditi kako bi se iskazale na poslu. Generalno gledano, veljača nažalost neće biti jedan od uspješnih i sretnih mjeseci. Depresivno stanje odrazit će se i na partnerske odnose, a moguć je i razlaz od bolje polovice. Kraj mjeseca donosi svjetlo na kraju tunela, a mnoga pitanja dobit će svoj odgovor.

@streetstyle_belgrade

Vaga

Za pripadnike ovog horoskopskog znaka veljača će biti mjesec uspjeha u svim sferama. U ovom trenutku moći ćete uspostaviti bliži odnos s osobom koja ima bogato iskustvo, odgovorna je i koja će dobro utjecati na vas, stoga iskoristite njezinu prisutnost u svojem životu. Drugi dio mjeseca obilježit će sučeljavanje unutarnjih misli i osjećaja.

@milano_streetstyle

Škorpion

Škorpioni će kroz mjesec ljubavi prštati od energije. Mnogi će se poželjeti zabaviti, očekuju vas izlasci, putovanja i hedonistički trenuci, zbog čega ćete planove o osvajanju svijeta nakratko ostaviti po strani. Daleko od kuće doživjet ćete mnoga uzbudljiva iskustva koja će vam potpuno promijeniti život i način na koji gledate na mnoge stvari vezane za svakodnevicu. Sredina mjeseca donosi stabilizaciju.

@streetstyle_belgrade

Strijelac

Za Strijelce će veljača biti mjesec promjena vezanih uz obitelj, rodbinu ili roditelje. Slobodni Strijelci imat će priliku zaljubiti se, iako to neće biti dugog vijeka. U profesionalnim će pitanjima cijelo vrijeme postojati razdoblje stagnacije. Astrolozi savjetuju da svoje emocije držite pod kontrolom, kako vas ne bi prevladale.

Jarac

Osim u romantičnoj sferi, veljača će za mnoge pripadnike ovog znaka Zodijaka biti razdoblje stagnacije. Mnogi Jarčevi će se zaljubiti do ušiju, ali će im trebati dosta vremena da shvate što zapravo žele. U konačnici će shvatiti da želite veliku ljubav. U drugoj polovici mjeseca počet ćete ostavljati nevjerojatan dojam na svoju bližu okolinu, a i sami ćete se osjećati puno bolje.

@streetstyle_belgrade

Vodenjak

Vodenjaci će biti pozitivno raspoloženi, a takvom energijom obasipat će i ljude u svojoj okolini. Sve muke riješit ćete bez poteškoća, a novac će dolaziti. Radite ono u čemu uživate, što je vaša strast, a ne potreba. Razmislite o tome što ste dugo vremena stavljali u drugi plan. I nije važno je li to vezano za vaš posao ili samo vaš hobi. Ako ste sami te ste se nedavno sprijateljili s vrlo zanimljivom osobom, potrudite se ostvariti tu vezu.

Ribe

Ribe će se suočiti s prošlošću, ali neće imati jasnu viziju budućnosti. Iako će biti mnogo obaveza, nemojte se opteretiti. Ako počnete osjećati da ste preplavljeni njima, samo tražite pomoć. Počnite više razmišljati o sebi. Nemojte forsirati odnose, srodna duša će vam doći sama.

@streetstyle_belgrade

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci