Make your day different

Logo Cover

Donosimo veliki mjesečni horoskop za travanj! Bikovi će morati preispitati svoja uvjerenja, Lavovima prijeti burnout, a Škorpioni…

Cvijeće cvjeta, proljeće je naveliko stiglo, a i planeti rade punom parom. Prvi pravi proljetni mjesec – travanj, sa sobom donosi punu impulzivnost i strast Ovna, što će se odraziti i na druge horoskopske znakove. Astrolozi svim znakovima zodijaka savjetuju da ostanu otvorenog uma i da se ne boje promjena. 21. travnja očekuje na retrogradni Merkur, što će dovesti do kašnjenja i pogrešnih komunikacija oko financija i drugih praktičnih poslova. U nastavku doznajte što pojedini horoskopski znak očekuje u travnju…

Novo godišnje doba donosi sasvim nove energije i novo raspoloženje.

Tako će većina horoskopskih znakova ovaj mjesec u svoj život unijeti velike promjene. Neki će to napraviti svjesno, dok će drugi biti pod utjecajem zvijezda i planeta.

Ovan

Pripadnici ovog horoskopskog znaka u narednom razdoblju morati će kad-tad prihvatiti sudbinu, ali i priviknuti se na negativne komentare. Također, pripazite na svoju tvrdoglavost. Niste baš uvijek u pravu. Morate naučiti staviti sebe na prvo mjesto, ali bez bahatosti i arogancije. Očuvajte mir sa svojim voljenima praveći kompromise i odupirući se svojoj želji da budete tvrdoglavi i borite se. Nastavite raditi na sebi, jačati svoju unutarnju snagu i gurati se prema svojim snovima. Važno je održati harmoniju u svim odnosima.

@priyankachopra

Bik

Ovog mjeseca pripadnici ovog horoskopskog znaka morati će se smireno suočiti s izazovima i držati se činjenica. Budite timski igrač – posebno u okolnostima vezanim uz posao – i vjerujte da ne morate preuzeti kontrolu kako biste riješili svaku situaciju. Vaša sezona počinje 20. travnja, a do tada imate priliku razmisliti jesu li se vaši stavovi i uvjerenja promijenili u proteklih godinu dana i što biste voljeli promijeniti. U drugoj polovici mjeseca možda ćete osjetiti posljedice pomrčine Sunca.

@cribuccino

Blizanci

Astrolozi Blizancima savjetuju da se drže svojih planova,  čak i ako se čini da su daleko od ostvarenja svojih ciljeva i snova. Umjesto da skočite na svoju sljedeću ambiciju, odvojite malo vremena za odmor, punjenje i razmišljanje o ovom intenzivnom putovanju. Počevši od sezone uspona Bikova 20. travnja, bit ćete više usredotočeni na brigu o svom mentalnom zdravlju. Pripazite na agresivnost, tjeskobu i sumnjičavost – ovo će vam biti najveći neprijatelji.

Rak

Rakovima će biti najbolje da se oslone na činjenice i dokaze umjesto na ono što su vidjeli i čuli na društvenim mrežama.  Odlučite se i vjerujte svojim instinktima umjesto da slijepo vjerujete onome što vam drugi govore. Naporan rad koji ste uložili u svoju karijeru polako će se pokazati u napredovanjima i priznanjima. Retrogradni Merkur koji stiže 21. travnja natjerat će vas da preispitate kamo ste krenuli i imate li oko sebe prave ljude koji će vam pomoći u rastu.

@anajohnson

Lav

Pripadnici ovog horoskopskog znaka možda će doživjeti burnout zbog prevelikog opsega posla. Osjetite li da vas okolina guši, prakticirajte vježbe disanja kako biste udahnuli novu energiju. Važno je da se socijalizirate – mogli biste upoznati vrlo interesantnu osobu. Budite posrednik umjesto da zauzimate strane tijekom žestokih razgovora i koristite svoju uravnoteženu logiku da rasvijetlite istinu.

@cassdimicco

Djevica

Pragmatične i taktične Djevice morati će se naučiti malo otvoriti i prihvatiti savjete od nekoga tko ima više iskustva. Bez obzira na to uzimate li knjigu u ruke kako biste naučili novu vještinu ili nekoga pitate za savjet, nije sramota biti učenik umjesto učitelj. Travanj će vas biti vrijeme analiziranja, planiranja i povećanja mudrosti kako biste se mogli spremiti za idući korak.

@maralafontan

 

Vaga

Pripadnici ovog horoskopskog znaka morati će postaviti standard kako bi dobili ono što zaslužuju, posebice na poslu. Zauzmite se za sebe! Očekujte sudjelovanje u inspirativnim razgovorima koji utječu na vaše vrijednosti i sustav vjerovanja. Možda ćete se iznenaditi s kim ste uspostavili duboku, intelektualnu vezu na temelju vaših zajedničkih filozofija i gledišta. Astrolozi vjeruju da će neki neuspjesi otvoriti vrata za velike uspjehe.

@_living_with_style_

Škorpion

Za Škorpione travanj će biti mjesec posvećen odnosima. Morate poraditi izgradnji sigurnosti, povjerenja i bliskosti s partnerom. Razmazite svoje voljene s vremenom i pažnjom i preuzmite vodstvo u planiranju romantičnih spojeva. Izbjegavajte dramu na svim poljima, sreća je na vašoj strani, makar vam predstoje izazovna vremena.

@cribuccino

Strijelac

Strijelci će ovog travnja imati više prilika za romantične spojeve, a poneki flert možda će zapaliti iskru u vašim postojećim vezama. Ponovno odredite prioritete i restrukturirajte svoje dnevne rutine kako biste osigurali da su vaše vrijeme i energija dobro potrošeni. Pred vama će biti puno dana u kojima ćete skupljati lekcije koje će vam dobro doći kroz cijelu godinu.

Jarac

Jarčevi, u travnju je važno da pažljivo birate riječi i govorite iz srca. Reći nešto oštro u žaru trenutka možete nanijeti nepopravljivu štetu vašem ugledu. Kako mjesec bude odmicao, imat ćete više zadovoljstva zbog toga što ste zauzeti svojim poslom i prioritetima. Unatoč poteškoćama, moći ćete učiniti život boljim i podići se na novu razinu uspjeha.

@ph_vanushkina

Vodenjak

Vodenjaci, ovaj mjesec je sve o povezivanju sa vašim potrebama i interesima. Uložite svoje srce u novi projekt strasti i uživajte u svjetlu reflektora dok se potencijalni romantični interesi bore za vašu pažnju. Čak i uz dobre namjere, moguće je zanijeti vlastitim mislima i iskustvima.

Ribe

Ovaj mjesec primijetit ćete pozitivne učinke prethodnih promjena koje ste napravili u svojoj dnevnoj rutini. Izbjegavajte ograničavanje na obrasce u nadi da ćete biti produktivni – kreativnost će doći kada postanete spontani i malo se opustite. Retrogradni Merkur 21. travnja može izazvati frustraciju ako dođe do neobjašnjivih pogrešaka i kašnjenja. Nemojte biti prestrogi prema sebi.

 

@topdailyculture

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci