Make your day different

Logo Cover

Donosimo veliki mjesečni horoskop za svibanj! Vodenjacima se smiješi zov vruće avanture, Biku će se ispuniti sve rođendanske želje…

Svibanj je brzinom munje stigao na vrata! Sunca je sve više, dani su sve duži, a kako se približavamo ljetu,  naše raspoloženje se popravlja. A što su nam u najproljetnijem mjesecu u godini pripremile zvijezde, doznajte u nastavku…

Travanj kao da je proletio, a svibanj je već pokucao i donio sa sobom sunce i toplije dane. Kao i svakog mjeseca, položaj zvijezda se mijenja i samim time to utječe na naše postupke, a evo što astrolozi predviđaju za svaki horoskopski znak.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Ovan

Dobre vijesti!  Nakon dosta turbulentnog perioda, konačno možete odahnuti jer su prosperitet, uspjeh i zadovoljstvo pred vama, samo budite strpljivi. U narednom razdoblju riješit ćete mnogo toga što vas je opterećivalo. Mnogima pripadnicima ovog znaka smiješi se uspješan  period na ljubavnom polju. Moguća je stabilizacija veza, ili čak ulazak u brak, a za poneke i proširenje obitelji. Odbacite sve što vas je kočilo do sada jer vam se smiješi sreća.

@moodchannel

Bik

 

Sretan vam rođendan! Pred Bikovima je vrlo uzbudljiv mjesec u kojem može doći do bitnih promjena kao i  iznenadnih događaja. Promjene na polju karijere bit će neizbježne, čak i ako vi to ne želite.

Obratite pažnju na povećane troškove i generalno na financije, koje i inače predstavljaju bolnu točku.

@be__classy__

Mnoge stvari će se konačno riješiti u ovom mjesecu i to u vašu korist. Sve što nije valjalo, sada u potpunosti odbacite. Sve želje bit će vam ispunjene ako dovoljno vjerujete.

@maralafontan

Blizanci

Blizanci, oprez! Druga polovina mjeseca može vam donijeti blagu uznemirenost i dekoncentriranost. Pripazite na izgovorene riječi kako ne bi došlo do neželjenih sukoba. Mnogi će ući u paralelne veze, a poneki će sumnjati u svoje partnere.

 

Situacija se popravlja krajem mjeseca kad ćete biti  emotivno ispunjeni. Nova poznanstva i lijepe emotivne poruke uljepšat će vam ostatak mjeseca.

@fashiondesfemmes

Rak

Za Rakove svibanj nije podložno vrijeme za bitne životne promjene. Izbegavajte prevelika očekivanja jer ćete možda biti razočarani.

U prvoj polovini mjeseca moguće je nezadovoljstvo u ljubavi, dok će druga polovina mjeseca donijeti potencijalnu lijepu romansu s osobom iz vašeg okruženja, a svima koji su u braku ili vezi bit će izuzetno stabilno.

@be__classy__

Lav

Prisutno je nezadovoljstvo u mnogim segmentima života što će rezultirati brigom i prolaznim stresnom. Druga polovina mjeseca vam donosi stabilnost.

Ljubav je Lavovima naklonjena u svibnju, a moguća je pojava vama bitne osobe iz prošlosti, koju ćete možda sresti kroz neko druženje.  Zauzetim Lavovima slijedi proširenje obitelji ili planiranje zajedničkog života.

@fashiondesfemmes

Djevica

Djevice moraju pripaziti u svakom vidu partnerskih odnosa. Budite strpljivi u komunikaciji sa kolegama. Ništa ne mijenjajte i ne ulazite u nikakve rizike.

Bit ćete karizmatični i zavodljivi što će rezultirati mogućnošću ulaska u tajne i paralelne veze. Budite strpljivi i ne izazivajte sumnje kod vaših partnera.

@fashiondesfemmes

Vaga

Moguće su promjene u poslu  koje će vam prijati i s vremenom biti od važnosti.  Druga polovina mjeseca donijet će nova poznanstva, ljubavi i avanture.

Zauzeti, pazite se prolaznih kriza u odnosima. Sve što je loše i što vam ne paše, kažite i promijenite to u komunikaciji s partnerom.

Škorpion

Zvijezde savjetuju da budete smireni i onda će sve ići po planu. Izbjegavajte sukobe.  Imat ćete podršku i riješit ćete probleme koji su za vas promjene nabolje, a u tome ćete imati podršku zvijezda. Morate biti oprezni u ljubavi jer sa voljenom osobom.

Ne ulazite u konflikte, već budite strpljivi, posebno u drugoj polovini mjeseca. Samcima se smiješi upoznavanje zanimljive osobe koja će vam privući pažnju.

@livingforgoldmoments

Strijelac

Svibanj će biti uspješan mjesec za Strijelce! Sve ide po planu, sve ideje ćete pretvoriti u realizaciju. Nekima će se otvoriti mogućnost promjene posla što može rezultirati i preseljenjem u inozemstvo. Ako razmišljate o privatnom poslu, u ovom mjesecu ga možete pokrenuti. Ljubav vam je također naklonjena, bit ćete ispunjeni emocijama a zadržati svoju slobodu. Izlazite, družite se. Zauzeti Strijelci imaju mogućnost proširenja obitelji zbog čega će još više uživati s voljenom osobom.

@livingforgoldmoments

Jarac

Jarčevima je tokom svibnja stabilna situacija u mnogim segmentima. Ipak, pripazite na povećane troškove!  Moguća je pojava bitne osobe u vašem životu, koju možete upoznati na kraćem putu ili izletu. Zauzeti, oprez! U drugoj polovini mjeseca slijedi poboljšanje u komunikaciji sa voljenom osobom i zbog toga nemojte dozvoliti da dođe do nesuglasica.

Vodenjak

Vodenjaci će možda doći u situaciju da razmišljaju hoće li prihvatiti nešto novo što im se nudi – odluku je potrebno donijeti do kraja mjeseca. Kraj mjeseca donosi stabilizaciju u ljubavi. Mogućnost pojave osobe koja će vam privući pažnju, ali ćete imati potrebu emocije sakriti od očiju javnosti. Ulazak u avanture i tajne veze mogu vam obilježiti i ovaj mjesec.

@maralafontan

Ribe

Ovo je i vrijeme kraja i novih početaka na polju odnosa. Kao da s ovim tranzitom završavamo jedan ciklus. Prelazimo s jedne strane mosta na drugu. Ostavljamo prošlost iza sebe. No prije nego što prijeđemo na drugu stranu, vraćamo se unatrag. Susrećemo bivšu ljubav, razmišljamo o onome što ostavljamo iza sebe, što je bilo. U prilici smo iscijeliti rane iz prošlosti.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci