Make your day different

Logo Cover

Donosimo veliki mjesečni horoskop za svibanj! Ovnove očekuju brojna iznenađenja, Bikovi će uživati u čaroliji života, a Vage…

Svibanj je brzinom munje stigao na vrata! Sunca je sve više, dani su sve duži, a kako se približavamo ljetu, naše raspoloženje se popravlja. A što su nam u najproljetnijem mjesecu u godini pripremile zvijezde, doznajte u nastavku…

Travanj kao da je proletio, a svibanj je već pokucao i donio sa sobom sunce i toplije dane.

Kao i svakog mjeseca, položaj zvijezda se mijenja i samim time to utječe na naše postupke, a evo što astrolozi predviđaju za svaki horoskopski znak.

Ovan

Ovnovi, vrijeme je da se pripremite za iznenađenja! Imat ćete mnogo koristi od pozitivne energije zvijezda i bit će još ljepših prilika da svoj ljubavni život dovedete u red. Zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka mogli bi svoju vezu dovesti na višu razinu. Ako ste slobodni, možda upoznate osobu koja će vas naučiti što znači istinski voljeti.

@doses_of_style

Bik

Dragi Bikovi, sretan vam rođendan! Pred pripadnicima ovog horoskopskog znaka mjesec je pun čarolije. Pripremite se za uzbudljive avanture, otvorite se novim iskustvima i poznstvima koji će vam pokazati koliko život može biti lijep. Izađite iz svoje zone komfora i uživajte u prilikama koje vam se pružaju i stvarajte uspomene za cijeli život.

@doses_of_style

Blizanci

U svibnju će se Blizanci suočiti s važnim lekcijama vezanim uz međuljudske odnose. Možda ćete doživjeti uspone i padove koji će vam pomoći da rastete i više cijenite duše koje su bezuvjetno pored vas. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka, otvorite svoje srce.

@camilacoelho

Rak

Pripadnicima ovog znaka Zodijaka zvijezde predviđaju mjesec pun ljubavnih iznenađenja. Možda ćete se suočiti sa zanimljivim izazovima kako biste uživali u radosti novih početaka i kako biste tijekom ovog perioda dobili ono što želite od svog ljubavnog života. Važna lekcija koju ćete morati prihvatiti je da je svaki kraj početak nečeg novog.

@maralafontan

Lav

Uvijek dinamični i vatreni Lavovi konačno će zacijeliti svoje rane iz prošlosti kako bi mogli krenuti naprijed. Pred pripadnicima ovog horoskopskog znaka je novi početak. Astrolozi savjetuju da ne ostajete ondje i u onome što vas ne ispunjava. Morate naučiti voljeti sebe iznova kako biste mogli zavoljeti nekog drugog.

@taylorlashae

Djevica

Pred Djevicama je mjesec pun novih izazova, ali i ulaganja dodatnog napora kako bi se postigli određeni ciljevi. Možda će vam se ponekad činiti da vam stvari ne idu od ruke, no vrlo vjerojatno ste zapeli u rutini i to znači da morate isprobati nešto novo. Budite prisutni u sadašnjem trenutku i stvari će se posložiti kako trebaju.

@tuzhiloff

Vaga

Za Vage će svibanj također biti vrlo povoljan mjesec pun pozitivne energije. Astrolozi predviđaju mnogo zanimljivih prilika na ljubavnom planu. Ako ste slobodni, može se pojaviti zaista posebna osoba, no morate pokazati da ste spremni voljeti.

@topdailyculture

Škorpion

Škorpioni, vrijeme je da odbacite sve maske! Oslobodite se straha da budete s nekim i uživajte u onome što živite, ne uspoređujući ono što imate s onim što ste imali u prošlosti. Otvorite svoje srce i idite u nepoznato, uživajući u svakodnevnom putovanju zvanom ljubav.

@streetstyle_belgrade

Strijelac

Za pripadnike ovog horoskopskog znaka svibanj će biti mjesec obilja, blagostanja i napretka. Naučit ćete cijeniti svoju sreću. Zvijezde predviđaju mnogo zanimljivostima na ljubavnom planu, posebice kod slobodnih Strijelaca.

@streetstyle_belgrade

Jarac

Svibanj je mjesec mogućnosti. Vrijeme je da mu se prepustite. Nema filozofiranja! Na ljubavnom planu, očekuju vas neočekivane promjene koje mogu preokrenuti vaše planove naglavačke – no, bez panike. Svemir ima plan.

@streetstyle_belgrade

Vodenjak

Vodenjacima se u početku proriču manje napetosti u vezi, koje se temelje na nesporazumima koji će se brzo razjasniti. Nakon toga, ovaj znak Zodijaka očekuje sretan mjesec. Ljubavne zvijezde biti će jako naklonjene samcima.

@topdailyculture

Ribe

Za mnoge pripadnike ovog horoskopskog znaka svibanj će biti mjesec lekcija. Zauzete Ribe nakon turbulentnog travnja očekuje harmonija. Slobodnim Ribama predviđa se nekoliko prilika za upoznavanje nekog posebnog. No – važno je prepustiti stvarima da idu svojim prirodnim tijekom.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci