Make your day different

Logo Cover

Donosimo mjesečni horoskop za studeni! Rakovima će cvjetati partnerstvo, Djevice ne smiju žuriti sa odlukama, a Škorpioni…

Studeni je mjesec u kojem ne smijete bježati od dubljeg proučavanja i obrade potisnutih emocija. Vladavina Škorpiona, vodenog znaka koji predstavlja podzemne vode i dubine naših emocija, odrazit će se na svaki pojedini znak Zodijaka na način da će se suočiti sa situacijama iz prošlosti. Većina horoskopskih znakova naći će se pred životnim promjenama, a u nastavku doznajte što vas očekuje u pretposljednjem mjesecu u godini… 

Položaj planeta i kuća u studenom će se drugačije odraziti na svaki horoskopski znak. Neki znakovi Zodijaka pronaći će ljubav, a drugima će dobro doći promjena. 

@parisianamour

Ovan 

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su dovoljno uravnoteženi i samouvjereni da možete preuzeti inicijativu i pokrenuti ljubavna događanja. Očekuje vas mnogo prilika za druženje i izlaske, gdje možete sresti osobu koja će vam se svidjeti – a tada, pokažite svoje zanimanje, napravite prvi korak, tražite kontakt, predložite sastanak. Druga osoba može biti iznenađena, možda će joj biti potrebno vrijeme da razmisli, ali svakako će biti polaskana. Zvijezde vas ohrabruju i uvjeravaju da se neće dogoditi ništa loše. Vrijeme je da preuzmete punu odgovornost za sve aspekte života. 

Bik 

Studeni će Bikovima donijeti mnogo motivacije da promjene svoje živote. Najveći naglasak stavit ćete na svoje zdravlje, jer ćete se u ovom periodu suočiti i sa blagim zdravstvenim problemima. Ljubav će donijeti osjećaj stabilnosti i sigurnosti. U partnerskom odnosu izgradit ćete čvrste temelje i uživati u mirnim trenucima. Za samce će studeni biti vrijeme za postavljanje jasnih ciljeva i pronalazak partnera koji želi iste vrijednosti i ciljeve. Ne žurite s odlukama, budite strpljivi i otvoreni za prilike koje će se uskoro pojaviti. 

@parisianamour

Blizanci 

Slobodni pripadnici ovog znaka Zodijaka u narednom razdoblju imat će brojne prilike da upoznaju ljude sa kojima se osjećaju dobro, opuštenu i koji ispunjavaju vaše intelektualne i emocionalne potrebe. U ovom periodu neće vas voditi strast, već zajednički interesi i intelektualne i kulturne sklonosti, kroz koje se možete povezati sa nekim tko vam odgovara na način koji je vama najvažniji. Ako vam skreće pažnju netko s kim ne znate na čemu ste, inicirajte razgovor i pokažite jasno što tražite. 

Rak 

Tijekom ovog mjeseca pripadnici ovog horoskopskog znaka osjetit će snažnu povezanost s obitelji i domom. Za vas će ljubav značiti sigurnost i toplinu vašeg doma, ondje gdje su vaši najbliži. Partnerstvo temeljeno na dubokim osjećajima će cvjetati. Kao samci, tražit ćete partnera koji je orijentiran na obitelj i ima slične vrijednosti. Upamtite da je prava ljubav ona koja vas podržava i prihvaća onakvima kakvi jeste. 

@parisianamour

Lav 

Mnogima Lavovima studeni donosi strast i dinamiku u ljubavne odnose. Vaš šarm će biti vođa, koji će vam pomoći da osvojite srce osobe koja vam se sviđa. Romantična putovanja i iznenađenja ojačat će vašu vezu. Obratite pozornost na partnerove potrebe i želje. Samci, budite iskreni prema sebi i svojim osjećajima i otvorite se prilikama koje će vam omogućiti da upoznate nekoga posebnog. 

Djevica 

Naredno razdoblje pripadnicima ovog znaka Zodijaka možda će donijeti malo više izazova u zonu odnosa, obzirom se Merkur, Sunce i Mars suprotstavljaju Saturnu u zoni vašeg partnerstva. Zauzetim Djevicama studeni će biti vrijeme za sazrijevanje odnosa i jačanje povjerenja. Samci će tražiti nekoga tko je spreman za ozbiljnu vezu i želi graditi budućnost. Nemojte žuriti s odlukama, jer će prava osoba ući u vaš život kad za to dođe vrijeme. 

@parisianamour

Vaga 

Mnogima Vagama pretposljednji mjesec godine donijet će sklad i ravnotežu u ljubavnu vezu. Vaša sposobnost kompromisa ojačat će vaše partnerstvo, dok će romantične večeri i zajedničke aktivnosti ojačati povezanost. Bit će važno izraziti svoje osjećaje i želje. Slobodnim Vagama preporuča se da se ne libe izraziti mišljenje o onome što žele u odnosu, posebice ako nabasate na osobu koja vam se zaista sviđa. 

@parisianamour

Škorpion 

Škorpionima će u narednom razdoblju osjetiti intenzivne emocije i strast. Studeni će biti vrijeme za dublje istraživanje svojih emocija i želja. Strastvena veza s nekim donijet će vam duboko zadovoljstvo. Budite otvoreni prema ranjivosti i intimnosti jer će to ojačati vaš odnos. Slobodnim Škorpionima savjetuje se da dopuste sebi da osjetite i slijedite porive svog srca jer će vas oni dovesti do prave ljubavi. 

Strijelac 

Za Strijelce, trenutni raspored planeta u kući ljubavi ima tendenciju da vraća prošlost, pa se nemojte iznenaditi ako se pokrenu neki stari sukobi i pitanja za koja ste mislili da ste ih razriješili. Moguće je da će se pojaviti netko iz prošlosti tko bi mogao narušiti sklad. Na neka suočavanja još niste spremni, ali pokušajte ne biti previše impulzivni kako ne biste stvorili sukobe iz kojih se nećete lako izvući. Pun mjesec krajem studenog donijet će određenu napetost. Kada se u dilemi, posavjetujte se sa svojim srcem i ne povlačite poteze samo zato da budete u kontroli. 

@parisianamour

Jarac 

Za mnoge Jarčeve studeni će biti vrijeme za izgradnju čvrstih temelja u vašoj vezi. Odanost, pouzdanost i međusobno poštovanje bit će ključni. Solo pripadnici ovog znaka Zodijaka tražit će nekoga tko je spreman za ozbiljnu vezu i zajednički život. Budite iskreni prema svojim osjećajima i nemojte ih gurati u drugi plan jer će vas oni dovesti do prave ljubavi. 

Vodenjak 

Ovog mjeseca Vodenjaci će morati preispitati svoje vrijednosti i prioritete, naročito ako se vaša očekivanja nisu ispunila i vaši su romantični poduhvati propali – a početkom mjeseca su velike šanse za takva iskustva. Zapitajte se i promislite u čemu ste pogriješili kako ne bi stvorili obrazac koji će se ponavljati. Otkrijte šta pokreće vašu kemiju i razmislite o načinima da probudite interes bez toksične podsvijesti. 

@parisianamour

Riba 

Za Ribe, ljubav će značiti duboku duhovnu povezanost. Studeni će biti vrijeme za duhovni rast i istraživanje dubljih slojeva vaših emocija. Slobodni pripadnici ovog znaka Zodijaka tražit će nekoga s kim mogu podijeliti svoje snove i duhovne vrijednosti. Romantične večeri uz svijeće i meditacija u dvoje ojačat će vaš odnos. Ne bojte se otvoriti svoje srce i slijediti svoju intuiciju. 

@inspinacional

 Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci