Make your day different

Logo Cover

Donosimo mjesečni horoskop za srpanj! Rakovi će uživati u ljetnim radostima, Djevice će se prepustiti romantici, a Vodenjaci…

Gotovo da se nismo okrenuli, a lipanj je već završio svoje ovogodišnje dužnosti i srpanj je pokucao na vrata. S njime stiže manje posla, uživanje na plažama, generalno bolje raspoloženje, ali i nove astrološke promjene. Za većinu horoskopskih znakova ovaj vrući mjesec bit će vrlo povoljan, a mnogi će okušati svoju sreću u ljetnim romansama. U nastavku otkrijte što su nam zvijezde pripremile za srpanj…

Kao i svakog mjeseca, položaj zvijezda se mijenja i samim time to utječe na naše postupke, a evo što astrolozi predviđaju za svaki horoskopski znak tijekom srpnja.

@wildfiresss

Ovan

Nakon intenzivnog lipnja, pred pripadnicima ovog horoskopskog znaka je nešto mirnije razdoblje i prilika da se posvete sebi samima. Pokušajte ostati u balansu, nemojte dozvoliti da vanjski čimbenici imaju utjecaj na vaš unutarnji mir. Dozvolite bliskim ljudima i partneru da vam budu podrška prilikom prikupljanja energije za nove projekte. Što se tiče Ovnova koji soliraju, srpanj vam donosi velike promjene na ljubavnom planu.

Bik

Ljetni mjeseci u pripadnicima ovog horoskopskog znaka bude želju za odmorom, uživanjem u hrani i kvalitetnom snu, stoga, ukoliko vam poslovne obveze to dozvoljavaju, iskoristite ljeto za maksimalno uživanje u hedonizmu. Ostanite pri svojim odlukama, nemojte se dvoumiti jer je pred vama zaista dobar poslovni period, no potreban vam je odmor. Pred slobodnim Bikovima je zanimljiva ljetna romansa.

@_living_with_style_

Blizanci

Pred Blizancima je inspirativan mjesec, razbijate melankoliju i želite uživati u druženjima. Budite inicijator različitih događaja, potaknite drage ljude da izađu iz zone komfora. Slobodnim Blizancima može se javiti osoba iz prošlosti, stoga trebate rezimirati svoja osjećanja kako bi shvatili ima li taj odnos perspektivu. U drugoj polovici mjeseca očekuje vas zasluženi odmor.

Rak

Rakovi će ovog srpnja uživati u ljetnim radostima, proslavi rođendana i trudit će se da ostanu maksimalno pozitivni. Ukoliko solirate, na vama je da prepoznate sve benefite samačkog života i iskoristite ih. Zauzete Rakove očekuju manje nesuglasice u komunikaciji, no važno je da budete spremni na kompromise. U suprotnom, srpanj će za vas biti prožet negativnom energijom što vam nikako ne ide u prilog.

@negin_mirsalehi

 

Lav

Prva polovica mjeseca u život Lavova donijet će ekstrovertnu osobu  koja uživa u putovanjima i koja ostavlja dobar utisak gdje god da se pojavi. Pitanje je jeste li vi spremni na vezu, ljetnu avanturu ili neobavezno druženje – morate sami postaviti jasne granice. Lavove u vezi i braku očekuje stabilna energija. Generalno gledano, očekuje vas uspješan mjesec u svim segmentima, no pokušajte se opustiti.

@_living_with_style_

Djevica

Što se tiče ljubavi, srpanj će donijeti neke zanimljive izazove u živote Djevica. Ako ste u vezi, moguće su manje tenzije ili nesporazumi s partnerom. Važno je da komunicirate otvoreno i iskreno kako biste razriješili ove probleme. Slobodne Djevice očekuju susreti i privlačnost prema nekoj osobi iz njihovog okruženja. Budite otvoreni za nova poznanstva i dozvolite sebi da se prepustite romantičnom iskustvu jer postoji mogućnost ostvarivanja kvalitetnog odnosa.

Vaga

Srpanj će za pripadnike ovog horoskopskog znaka donijeti harmoniju i stabilnost, posebice u segmentu odnosa. Ako ste zauzeti, vaš odnos s partnerom bit će snažan i prepun ljubavi. Slobodne Vage mogu očekivati romantične susrete  i mogućnost da uplove u novu ljubavnu vezu. Budite otvoreni i iskoristite ove prilike za emotivno ispunjenje.

@wildfiresss

Škorpion

Za Škorpione srpanj će biti sjajan mjesec za stjecanje novih znanja i vještina te nove početke u bilo kojoj sferi. Ako ste u vezi, može se javiti potreba za dubljim povezivanjem sa partnerom. Otvorena komunikacija će biti ključna kako biste nadišli eventualne nesporazume ili tenzije. Slobodne Škorpije mogu očekivati snažnu privlačnost prema nekoj osobi iz društva. Budite otvoreni za ljubav i spremni da se prepustite novim iskustvima.

@_living_with_style_

Strijelac

Pred vama je intenzivan i zanimljiv mjesec, stoga se ne libite prepustiti svom avanturističkom duhu. Strijelčevi  koji su slobodni uživat će u novim poznanstvima i imat će priliku da upoznaju kreativne ljude koji će u njima probuditi pozitivnu energiju. Zauzete pripadnike znaka očekuje stabilan mjesec na ljubavnom planu, uživate u stvaranju planova i ciljeva za naredni period koji će ojačati vašu vezu ili brak. Ljeto je, uživajte na maksimalno!

@wildfiresss

Jarac

Retrogradni Saturn pripadnike ovog znaka Zodijaka podsjetit će na neke stare životne lekcije. Nemojte ponavljati greške iz prošlosti i ulaziti u vezu sa zauzetom osobom. Intuicija će vam pomoći da pronađete istinu. Zauzeti Jarčevi možda će imati manje nesuglasice s partnerom. Ako se osjećate da vas partner ne čuje, nemojte potencirati svađu već razgovorom dođite do kompromisa.

@_living_with_style_

Vodenjak

Savjet astrologa za ovaj mjesec je da se fokusirate na ravnotežu između svojih potreba i potreba drugih ljudi. Nemojte se opterećivati svakodnevnicom, razmislite o tome šta vam donosi dugoročnu korist i kakvo vam ponašanje olakšava život i pruža mir na duže staze. Ostanite otvoreni u komunikaciji i spremni da čujete mišljenje suprotne strane. Slobodni Vodenjaci ipak će se morati malo strpjeti u pronalasku ljubavi.

@_living_with_style_

Ribe

Pripadnici ovog horoskopskog znaka dobit će priliku da sagledaju sve iz drugog kuta, što će vam uvelike olakšati odnose, obiteljske i partnerske. Ako ste u vezi, očekujte duboko emocionalne trenutke i povezivanje sa partnerom na dubljem nivou. Budite iskreni u izražavanju svojih osjećaja i spremni da saslušate partnera. Slobodne Ribe moraju se maksimalno otvoriti novim ljubavnim izazovima.

@melissa_alessia

 

Pripremila: Tara Musulin
Izvor: Stil Kurir
Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci