Make your day different

Logo Cover

Donosimo mjesečni horoskop za srpanj! Bikovi će prštati od energije, Lavu će odgovarati novostečena sloboda, a Škorpioni…

Srpanj je brzinom munje pokucao na vrata. Sunca je sve više, plaže su punije, posla je manje, a raspoloženje je bolje. A što su nam u srpnju zvijezde pripremile, doznajte u nastavku…

Kao i svakog mjeseca, položaj zvijezda se mijenja i samim time to utječe na naše postupke, a evo što astrolozi predviđaju za svaki horoskopski znak.

OVAN

Nakon svih napora koje ste uložili u poslovne (i privatne!) ambicije, plodove rada mogli biste ugledati sredinom mjeseca. Ukoliko ostanete vjerni sebi i svojim uvjerenjima, uspjeha neće nedostajati. Zauzetim Ovnovima astrolozi savjetuju da se posvete obitelji i partneru jer će vam to napuniti baterije. Samci, vaša sreća dolazi na naplatu krajem mjeseca kada biste se (konačno!) mogli dogovoriti sami sa sobom jeste li spremni za kakvu vezu.

@maralafontan

BIK

 

U srpnju u vaš znak ući će planet Mars, koji će vas ispuniti potrebnom energijom, što će vam donijeti napredak u poslovnom i privatnom planu. Svoja vlastita postignuća postići ćete adekvatnim izborom riječi, znajući vaša prava. Bit ćete skloniji romantičnim gestama, a vaši partneri će vam na tome biti zahvalni jer neće nedostajati strasti ni u krevetu. Bikovi samci koji su u potrazi za srodnom dušom, zvijezde preporučaju da srca ostavite širom otvorenim jer bi vas neka osoba mogla iznenaditi.

@livingforgoldmoments

BLIZANCI

Pokušajte izbjeći potiskivanje emocija koje bi mogle uzrokovati neželjene probleme i sukobe s voljenim osobama. Umjesto pasivne agresije, pokušajte s njima otvoreno komunicirati o tome što vas muči. Na taj način poboljšati ćete vezu, brak ili prijateljstvo.

RAK

Sretan rođendan dragi Rakovi! Početak mjeseca mogao bi vam donijeti neželjene probleme koji se mogu izbjeći ukoliko zauzmete pravilan stav. Morate se naučiti zauzeti za sebe i pokušati pronaći pozitivnu situaciju i izlaz iz zamke umjesto fokusirati se na negativne posljedice. Nemojte se zatvarati u svoju sigurnu čahuru – zatražite pomoć bliske osobe ukoliko vam je potrebna. Moguće nesuglasice s partnerom razriješiti ćete unesete li malo avanture u spavaću sobu – budite samouvjereni i sve karte će se posložiti.

@maralafontan

LAV

Srpanj će biti osobito dobar mjesec za realizaciju nekih poslovnih planova. Moguće da vam se otvore poslovne prilike zahvaljujući poznatim ljudima koji će (ponovno!) ušetati u vaš život. U kvalitetnim vezama sve će teći kao po špagici, a one malo nestabilnije mogle bi se naći pred finalom. Ipak, novostečena sloboda će vam odgovarati – možda shvatite da ste cijelo vrijeme trebali biti pušteni s lanca.

DJEVICA

Astrolozi savjetuju da se okružite osobama koje pršte pozitivnom energijom kako ne biste pali u depresiju. Na vaš put mogla bi ušetati osoba koja će vam pružiti dozu željene romantike za koju si niste htjeli priznati da vam je potrebna. Vrijeme je da svojoj drugoj polovici počnete pokazivati svoju opušteniju stranu, a rezultat će vas i više nego oduševiti.

@maralafontan

VAGA

Smiješi se uspjeh na poslovnom planu, a informacija bi mogla stići iz inozemstva. Ukoliko ste u vezi na daljinu, intenzivna komunikacija mogla bi rezultirati dugo željenim zajedničkim putovanjem ili godišnjim odmorom. Nemojte pokleknuti pred izazovima koji nadolaze.

ŠKORPION

Odaberete li srpanj za odlazak na godišnji odmor, nećete pogriješiti. Predah na moru ili u planinama dobro će vam doći za bijeg od užurbane svakodnevice. Ukoliko ipak odlučite ostati na poslu, nećete pogriješiti ni s time. Mogli biste napredovati. Samci će biti raspoloženi za flertanje, no ostat će na tome. Ukoliko ipak upoznate osobu koja će vas ostaviti bez daha, nemojte propustiti tu priliku.

@wildfiresss

STRIJELAC

U prvoj polovici mjeseca imat ćete problema s nepovjerenjem, a posesivno ponašanje mogli bi rezultirati problemima u odnosu. Umjesto da pravite ljubomorne ispade, fokusirajte se na pozitivne strane vaše veze. Preko zajedničkih prijatelja, samci bi mogli upoznati nekog posebnog.

JARAC

Nemojte se praviti da se sami na svijetu! Veća količina bliskosti, kako s poslovnim partnerima i suradnicima, tako sa partnerom i članovima obitelji mogla bi vam donijeti više uspjeha nego što očekujete. Pokažete li više topline, mogli biste se ugodno iznenaditi.

@wildfiresss

VODENJAK

Vodenjaci, pod hitno na godišnji odmor! Ne priuštite li si jedan, mogli biste postati razdražljivi i nesnošljivi za ljude u vašoj blizini. Samci će se početi nječkati oko odabira prave osobe, a budu li previše odgađali odluku, vaša voljena osoba sreću će uskoro pronaći u tuđem zagrljaju.

@wildfiresss

RIBE

Konačno ćete dobiti malo više samopouzdanja što bi vam moglo koristiti i na poslu. Nadređene ćete oduševiti kreativnim idejama koje bi potencijalno mogle rezultirati većim promaknućem. U srpnju ćete biti romantični, što će posebno oduševiti vašeg partnera koji vas je jedva dočekao vidjeti u tom izdanju.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci