Make your day different

Logo Cover

Donosimo mjesečni horoskop za ožujak! Djevicama će se otvoriti sjajne prilike, Škorpioni će biti na vrhuncu kreativnog uspona, a Vodenjaci…

Ako je vjerovati zvijezdama, ožujak 2023. donosi više energije, strasti, mašte i razmišljanja o budućnosti. Ovo je mjesec kad trebate prigrliti svoju mističnu, duhovnu stranu dok planirate bolju budućnost, koja će, kao što će pokazati strastveni kraj mjeseca nabijen Ovnom, doći vrlo brzo.

Prvi proljetni mjesec sa sobom donosi procvat u svakom smislu, a što pojedini horoskopski znak očekuje u mjesecu pred nama, doznajte u nastavku.

@milanfashion2015_

Ovan

Za pripadnike ovog horoskopskog znaka ožujak će biti mirno i odmjereno razdoblje. Ne očekuju vas velike promjene – sve će uglavnom teći po planu kako ste očekivali. Neki pojedinci početi će razmišljati o smislu života, zbog čega postoji šansa okretanja ka filozofiji. Slobodni pripadnici znaka bit će uspješniji u ljubavnim vezama, a zaljubljeni Ovnovi morati će uložiti veće napore da poboljšaju svoje odnose.

@milanfashion2015_

Bik

Zbog prevelikog fokusa na karijeru, Bikovi će se susresti s emocionalnim problemima u obiteljskim i ljubavnim odnosima. Zapamtite – posao nigdje neće pobjeći, a partner možda hoće! Nadiđete li svoj ponos, očekuje vas razdoblje harmonije i lijepih osjećaja. Sve što budete radili u ožujku biti će sjajna podloga za nadolazeće projekte.

@milanfashion2015_

Blizanci

U ožujku će zbog povećanog energetskog potencijala Blizanci moći ostvariti svoje snove na poslovnom planu. Mnogi predstavnici znaka imat će priliku isprobati nove projekte i s entuzijazmom se uhvatiti u koštac s predloženim zadacima. Sudbina će vam dati priliku da obnovite izgubljene veze, a Blizanci koji su u braku ili vezama moraju naučiti biti strpljivi.

@milanfashion2015_

Rak

Ožujak će za Rakove biti razdoblje buđenja i stremljenja ka novim visinama. Sreća će biti na vašoj strani gotovo cijeli mjesec. Skromni pripadnici ovog horoskopskog znaka izaći će iz svoje ljušture i probuditi nove strasti. Samci, vaše soliranje neće dugo trajati! Uskoro vas očekuje obećavajuće poznanstvo. Zauzetima se preporuča da obrate više pažnje na svog partnera – sjetite se zašto ste se zaljubili u njega.

Lav

Lavove čeka vrlo burno i kontroverzno razdoblje. S jedne strane, očekuje vas mnogo prilika, a s druge će se pojaviti mnogo ograničenja između kojih će biti teško pronaći balans. Za napredovanje u karijeri, najbolje je da zadržite svoje liderske kvalitete, jer romantične veze nisu kompatibilne sa zapovjedničkim tonom. Važno je da shvatite da nesebičnost nikoga ne čini sretnim, naučite biti fleksibilni i otvorenog uma.

@tuzhiloff

Djevica

Ožujak će Djevicama otvoriti sjajne prilike. Za upotrebljivost je potrebna praksa – nemojte to zanemariti. Zvijezde predviđaju procvat karijere, no to bi mogao biti i dvosjekli mač. Ne dajte se u potpunosti. Ovog mjeseca impulzivne odluke i brze presude donijet će više štete nego koristi. Početak proljeća donijet će vam mnogo energije koju možete usmjeriti na druge. Zapamtite da je samopožrtvovanje temelj kvalitetnog odnosa, slušajte voljenu osobu.

@street.inspired.perfection

Vaga

Ožujak će Vagama biti vrlo zanimljiv, ali ne i najlakši mjesec. Pozitivne promjene izmjenjivat će se s problemima, a sve raspoložive snage bit će potrebno upotrijebiti za ostvarenje želja. Iako je malo vjerojatno da ćete sresti osobu koja vam može promijeniti život, ipak ima razloga za radost. U međuvremenu, možete razmišljati o tome što vas sprječava da gradite odnose. Obratite pozornost na poznatu osobu, možda je spremna podijeliti svoje osjećaje.

Škorpion

Škorpioni će u ožujku biti na vrhuncu svog kreativnog uspona i mnogi će ostvariti svoje planove. No zapamtite – rutina je ključ svega. Astrolozi preporučuju da slušate svoju intuiciju kako ne biste upali u romantičnu zamku. Morate preuzeti inicijativu i ne vjerovati slijepo da vas sudbina vodi. Bez oklijevanja ćete uroniti u ljubavnu avanturu, no nemojte se hvaliti ljubavnim pobjedama. Ako ne pokažete suosjećanje za partnera, romansa bi se mogla ugasiti.

@street.inspired.perfection

Strijelac

Za Strijelce će ožujak biti u znaku doma i obitelji. Provodit ćete puno vremena sa svojim najdražima. To će pomoći ojačati odnose i popraviti davno izgubljene obiteljske veze. Oni koji tragaju za pravom ljubavi, neka ne gube optimizam. Nemojte se plašiti da odbijete osobu s kojom ne želite biti u vezi. Budite taktični i objasnite zašto niste spremni za taj odnos. Ne vraćajte se bivšim ljubavnicima i ne dozvolite da vaše emocije prevladaju.

Jarac

Ožujak će za Jarčeve biti mjesec aktivnosti bez presedana. Pripadnici ovog horoskopskog znaka morat će postati vođe i izvođači u isto vrijeme i biti u potpunosti odgovorni za ono što se radi. Marljivošću i odgovornošću ćete postići uspjeh u svim područjima svog života. Ne gubite vrijeme na osobu koja nije zainteresirana. Do kraja mjeseca očekuju vas ugodna poznanstva.

@absolutely4woman

Vodenjak

Ožujak će Vodenjacima donijeti stabilnost i mir, no to vrijedi samo za one koji se prepuste prirodnom tijeku života. Oni koji krenu putem vjetra očekuje mnogo iznenađenja.  Kraj ožujka bit će dobro vrijeme za romantiku. Vaša povećana privlačnost privući će pripadnike suprotnog spola. Na vama je hoćete li nastaviti.

@best_girls_sexy_12

Ribe

Ribe će u ožujku početi aktivno mijenjati svoj uobičajeni život. Bitno je odrediti prioritete i odmoriti se kada je to potrebno. Sredinom ožujka pronađite vremena da raščistite ostatke i otpustite prošlost. Ne radi se samo o nepotrebnim stvarima, već i o ljudima. U proljeće postoji dobar potencijal za početak ozbiljne veze. Uživajte u svakom trenutku i budite empatični prema svojim ljudima.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci